|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Να βάλεις κάτι από κάτω, όπως dow. Στο Jumbo έχω βρει ένα λεπτο αφρώδες που το λέει "αντιγλυστρικό", ταιριάζει μια χαρά από κατω
|
||||
|
||||
![]()
δεν καταλαβα τι υλικο ειναι,, εχω σφουγκαρι χοντρο , μοιαζει σε σκληροτητα σαν στρωμα απο ραντζο , σκεφτομαι μηπως βαλω αυτο αλλα φοβαμαι μην τραμπαλιζει , η δεν κατανεμετε σωστα το βαρος.. ενδεχετε να κανει και πατωμα απο σχολες πολεμικων τεχνων? αυτο το κοκκινο μπλε που ειναι σαν παζλ, γιατι ισως μπορεσω να βρω.
|
||||
|
||||
![]()
Οτιδήποτε μαλακό κάνει, όπως κάνει και στρώμα από σλιπινγκ-μπαγκ
|
|||
|
|||
![]()
ψαξε eshop, με λέξεις φελιζόλ. 3 εκατοστά λέω εγώ, οι γνώστες θα σου πουν καλύτερα. Dow, εξυλασμένη πολυστερίνη, διογκωμένη πολυστερίνη. χ energy dow.
Ισως να βρεις έναν προμηθευτή κοντά σου. Εχε υπόψη οτι το dow θα σου δώσει μια πλευρική επιφάνεια, πάχουν μιν 2 εκατοστά, σαν τυρκουάζ. Το x energy σαν γραφίτη. Οπότε κάτι που σε απασχολεί ακόμα, είναι το χρώμα που δείχνει η βάση. ενδέχεται τα λεπτότερα υλικά, πάχους 0,1 ως 14 χιλιοστά να μην σου κάνουν. Ισως ανάλογα την παραμόρφωση της επιφάνειας να μην σε καλύπτουν. Εγώ πιστευω ότι για ένα 100λτ, θες 2,5 εκατοστά. ή κάτι μεταξύ 2 - 3 εκατοστά |
|
||||
|
||||
![]()
α μπορω να βαλω φελιζολ απο κατω? ασπρο η πρασινο ε? αυτο θα κανω μαλον
------------------------- ωραια ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας , το προι εβαλα και τις κοντρες μπροστα και πλαγια , και το απογευματακι θα βαλω και το φωτιστικο. προχοραμε
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apostolis.pan : 09-03-16 στις 15:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το άσπρο είναι πολύ "ψεύτικο". Βάλε το μπλε (dow)
|
||||
|
||||
![]()
αα οοοοκ dow ειναι το φελιζολ το πρασινο τωρα καταλαβα
![]() ------------------------- μπλε
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apostolis.pan : 09-03-16 στις 15:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κολλημα Ενυδρειου 135χ60χ70 | grgargy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 09-01-15 16:13 |
Εφαγα κολλημα | diafana | ¶λλα ζώα | 18 | 15-05-11 18:50 |
ξεκολλημα τζαμιων | dimis_george | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 41 | 15-12-10 14:01 |
κολλημα ΖΒ | smernaros | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 10-07-08 19:03 |
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΛΛΗΜΑ | vagga | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 18-03-04 00:30 |