|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι απόψεις διίστανται για το κόλλημα επάνω στη βάση ή περιφερειακά, τα περισσότερα εργοστασιακά είναι περιφερειακά, και τα περισσότερα χειροποίητα επάνω στη βάση. Επίσης άλλοι λένε πως είναι θέμα αντοχής γιατί περιφερειακά ασκείται ελκτική (έλξη/τράβηγμα) δύναμη στη σιλικόνη , και σε αυτό η σιλικόνη αντέχει περισσότερο σε αντίθεση που επάνω στη βάση ασκείται διατμητική (διάτμηση/σκίσιμο) δύναμη. Ένας από τους λόγους που μπαίνουν κόντρες στο πάτο είναι ότι μειώνουν τη διατμητική δύναμη που ασκείται και τη μετατρέπουν σε ελκτική
|
||||
|
||||
![]()
και εγω αυτα διαβασα.. ποσο θα μου πανε να κοψω κοντρες για τον πατο? το σκεφτομαι αλλα ειναι τραβιγμα , και τα λευτα ειναι και μετρημενα ... κανονικα θελει παντος γιατι δεν ειχε απο την μανα του
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς πολύ εύκολα κάτω αντι για κόντρες να βάλεις εξωτερικά αλουμινογωνιές
|
||||
|
||||
![]()
το ανεφερα και στο ποστ αλουμινογωνιες θα μπουν , εχω παρει ηδη, τις εχω σημαδεψει , αυριο τις κοβω που θα δανηστω τροχο ,και μεθαυριο βαφω πλατη μαυρη και κολαω τις γωνιες τις πανω κοντρες και το φωτιστικο
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- οποτε δεν χρειαζετε να βαλω κοντρες και στον πατο ε? μια χαρα, μου φυγε ενα βαρος
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apostolis.pan : 09-03-16 στις 00:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν βάλεις αλουμινογωνίες όχι, δεν χρειάζονται κάτω κόντρες, τις θεωρώ πολύ καλύτερη λύση
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον εχω αλλη μια ερωτηση επειδη δεν εχω βρει κατι , οταν βαλω τις αλουμινογωνιες, σε τι υλικο θα ηταν καλο να ακουμπησω το ενυδρειο? συνηθως το ακουμπαω σε ενα λειο ξυλο με πολυ χοντρο παχος, απλα φοβαμε μην μου παρει μποσικα στο κεντρο και μου σπασει ο πατος .., εχετε να μου προτεινετε κατι?
|
||||
|
||||
![]()
Να βάλεις κάτι από κάτω, όπως dow. Στο Jumbo έχω βρει ένα λεπτο αφρώδες που το λέει "αντιγλυστρικό", ταιριάζει μια χαρά από κατω
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κολλημα Ενυδρειου 135χ60χ70 | grgargy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 09-01-15 16:13 |
Εφαγα κολλημα | diafana | ¶λλα ζώα | 18 | 15-05-11 18:50 |
ξεκολλημα τζαμιων | dimis_george | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 41 | 15-12-10 14:01 |
κολλημα ΖΒ | smernaros | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 10-07-08 19:03 |
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΛΛΗΜΑ | vagga | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 18-03-04 00:30 |