|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα,
τωρα εβλεπα ενα βιντεακι και σε θυμηθηκα? Πως τα πας? Προχωρησες? για κανε μας κανα update αναφορικα με την εποξικη, δουλευεται ευκολα? Sorry για τον βομβαρδισμο ερωτησεων. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λοιπον ιδιαιτερα δεν εχω προσωρησει αφου τεσσερις μερες ελειπα διακοπες. Η εποξικη αν και με παιδεψε λιγο στην αρχη μετα πηρα το κολαι και ολα σχεδον καλα. Και λεω σχεδον καλα γιατι δεν ξερω αν εκανα κατι λαθος το μονο σημειο που δεν μπορεσα να κανω καλα ειναι οι γωνιες αφου δεν καθοταν το υφασμα και κρατουσε αερα εσωτερικα. Ετσι αυτο που κανω τωρα ειναι να σπασω τις φουσκαλες αυτες και να περασω ενα καλο χερι εποξικης τις γωνιες. Κατα τα αλλα δουλευτεται ευκολα και εγω συγκεκριμενα την δουλεψα καπως ετσι απλα αντι να ριχνω την εποξικη την περνουσα με πινελο και μετα την απλωνα με την σπατουλα. |
|
||||
|
||||
![]()
καμια φωτο απο τη διαδικασια τραβηξες?
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλη φαση,
οι φουσκαλες και γενικα το υλικο, τριβεται ευκολα? Τα χερια τα περασες απανωτα η αφηνες να στεγνωσει? αν στεγνωσει πιανει καλα το επομενο χερι? |
|
||||
|
||||
![]()
Φωτογραφια δεν μπορεσα μιας και μου ηταν πολυ δυσκολο(εχω να περασω ενα τελευταιο χερι οποτε θα προσπαθισω εστω και τωρα.). Οι γωνιες με τις φουσκαλες(αφου τους εκανα χαρακες με φαλτσετα) και μερικα σημεια που εξεχε το υφασμα τριβονταν ευκολα, το υπολοιπο υλικο δεν δοκιμασα να το τριψω πολυ. Τα χερια περιμενα να στεγνωσει μια-δυο μερες, μετα ενα ελαφρυ τριψιμο, ισα ισα να θαμπωσει, και μετα το περνουσα παλι.
------------------------- Ενα βιντεο με εποξικη για το πως δουλευται. Ακόμα ένα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ScorpionGr : 08-03-16 στις 20:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου... | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 424 | 07-08-15 06:18 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου 2,5 μετρων | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 225 | 22-06-14 15:51 |
Κατασκευη Ξυλινου ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 21-04-12 21:00 |
κατασκευη νεου ενυδρείο 650 λιτρων | sllo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 04-02-09 11:14 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |