|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Τακη, το πανω βανακι (προς το ενυδρειο) δεν χρειαζοταν. Το νερο φευγει απο το ταφ προς την αποχετευση, με τη βαρυτητα. Δεν μπορει να ανεβει στο ενυδρειο οταν ειναι ανοιχτο το βανακι αποχετευσης. Ακολουθει την ευκολη οδο (δλ το ανοιχτο βανακι αποχετευσης)
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 31-10-16 στις 08:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Και όμως Σπύρο κάποιο ανέβαινε και επάνω αλλά το πιο πολύ φεύγει για την αποχέτευση, απλά αν κλείνουμε το βανακι αδειάζει πιο γρήγορα
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 31-10-16 στις 08:32 |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχει πρόβλημα που το καθαρό νερό περνάει απ' το βιολογικό υλικό; Ή αν είναι ίδιες οι παράμετροι δεν μας επηρεάζει σε κάτι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι ακριβώς
|
||||
|
||||
![]()
Πήγα σήμερα από εκεί και τράβηξα φωτογραφίες
Είσοδος του φίλτρου από το ενυδρείο ![]() Εξοδος του φίλτρου / είσοδος του ενυδρείου ![]() και η αποχέτευση ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη, πόση ώρα χρειάζεται περίπου να μεταφέρει το νερό απ' το βαρέλι και για πόσα λίτρα μιλάμε;
Με έχει κουράσει να σηκώνω το βαρέλι στο τέλος και να ρίχνω το υπόλοιπο νερό μέσα. Θέλει μεγαλύτερη αντλία αλλά απ' τα 40 ευρώ προτιμώ να το κάνω έτσι. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν τον έχω ρωτήσει πόση ώρα κάνει, αλλά μου είπε πως το απολαμβάνει φτιάχνει καφέ και απλά το παρακολουθεί που αλλάζει νερά σχεδόν μόνο του
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικο φιλτρο | Nikos! | Φίλτρανση | 13 | 29-09-08 10:15 |
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-12-07 15:20 |
αλλαγη νερου- φιλτρο | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 02-08-07 11:26 |
Εξωτερικο φιλτρο | ggeos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 09-11-06 10:26 |
φιλτρο εξωτερικο | alfacom | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 01-07-04 13:08 |