|
|
|||
|
|||
![]()
Ξέρει κανένας αν τα praktiker Νέα Ιωνία, έχουν τέτοια βρυσάκια?
|
|
|||
|
|||
![]()
Για αυτό που είπες, πως θα ταιριάξω το 9 λάστιχο με το 12 άρι αλφαδολάστιχο, έπρεπε να είχε κουμπί Like το Forum.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το 12 άρι με το 9 αφήνει μικρό τζόγο. Είσαι σίγουρος οτι θα σφίξει καλά με το πιστολάκι και τα δεματικά?
------------------------- Επιτελους τα καταφερα, το 9/12 το εφτιαξα οπως ελεγε ο Τακης με τα δεματικα. Καλη δουλεια. Τελικα εγω συνδεσα βρυσακια gardena, υπαρχουν τοσο σε φυτωρια οσο σε praktiker. Οκ επιτελους, το εφτιαξα, λιγο αργοτερα φωτογραφιες μολις καθαρισει το νερο. Φιλτρο εβαλα το eheim 150, πολυ ικανοποιημενος δεν ειμαι, μαλλον τα jbl ειναι καλυτερα, υπαρχει διαφορα τιμης βεβαια παλι. Παρατηρω το νερο καθως καθαριζει, πρεπει να κερδισα 2 λιτρα καθως αλλαξα το minibox, το οποιο να το πω, καλο φιλτρο ηταν. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Harris1 : 05-03-16 στις 18:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ολα καλα οποτε.
Αν επαιρνες το 2213 θα ησουν πιο ικανοποιημενος για τα λιτρα σου ![]() Ποσο το πηρες το 2211 χωρις βανακια, ετσι για την ιστορια?
|
|||
|
|||
![]()
με τα λίτρα παιδεύτηκα λίγο, το 150 το θεώρησα πιο ιδανικό για τα 50 μου. Καλό δείχνει ακόμα, το πόσο με παίδεψε η συνδεσμολογία κυρίως με τα βανάκια όμως δεν περιγράφεται.
Το 150, το πήρα 70¤, δεν ξέρω αν αυτό είναι το 2211, το ίδιο που λες (?) Η ροή είναι ήπια για τα 50λτ με τον σωλήνα με τις οπίτσες. Ομως φύλλα ανούμπιας στους 20 πόντους τα κινεί. Βλέπω μεγαλύτερη ροή, ελευθερώνοντας την μαύρη τάπα του σωλήνα, όμως επειδή ρίχνει προς την είσοδο του νερού, είπα να μην την χρησιμοποιήσω. Εδώ να εφιστήσω την προσοχή, ότι το βανάκι Gardena, σε κάθε καλό κατάστημα με ποτιστικά και το praktiker που το έχω βρει εγώ. Και τιμές 7.00 ως 8.50¤. Είναι πολύ καλό, τόσο ποιοτικά, όσο ότι πάνω στο βανάκι υπάρχουν ασφάλειες που συγκρατούν την σωλήνα και ελευθερώνονται με λίγη πίεση του χεριού. Το θεωρώ αξιόλογο και πολύ καλό για την σωλήνα 12/16, καθώς ταιριάζει εύκολα εφαρμοστά και ασφαλίζει. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια τους και κυρίως Nazgul και Τάκη. ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΠΟΛΙ απο εξωτ. σε εσωτ. φιλτρο | stelios_ant | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 10-05-10 18:39 |
Καθάρισμα σωλήνων! | StelMex | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 23-02-10 12:26 |
Αποσύνδεση σωλήνων εξωτερικού φίλτρου. | makis206 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 14-07-08 10:30 |
Στρώσιμο Εξωτ. φίλτρου σε υπάρχον ενυδρείο | Moutralewn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 23-11-07 14:45 |
Σύνδεση PVC σωλήνων | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 02-11-05 04:57 |