|
|
||||
|
||||
![]()
δεν μπαινουν στο ψυγειο τα grindal , ειναι ζωντανα...
θελουν κι αυτα την φροντιδα τους ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() κ τι ακριβώς φροντίδα θέλουν ? μήπως να προτιμήσω την απλότητα των Cherry Barb τελικά ??? ![]() άσε που τα erythromicron μου τα βγάζει endangered κ το petshop λέει ότι είναι wild ... μόλις έκανα μετρήσεις πάλι. Ph λίγο κάτω από το 8, Gh:13, Kh:10 (σταθερά) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλα ειναι εγω Δραμα εχω ph 8,3 , gh 16 , kh 14 , φουλ για tanganyika
![]() ![]() Δεν θελουν τπτ ιδιαιτερο , τα εχεις σε ενα ταπερακι με humus ή τυρφη και τα ταιζεις γατοτροφη ή σκυλοτροφη (4 με 5 κροκετες) , ενω τα ψεκαζεις καπου καπου , να μην στεγνωσει το χωμα τους. Ενδιαμεσα απο την κροκετα και το καπακι του ταπερ(θα κανεις μια τρυπουλα στο καπακι και θα βαλεις βαμβακι για να αεριζεται ο χωρος) , θα βαλεις ενα κομματι τζαμακι (εγω εκοβα ενα κομματι απο θηκη cd) , ετσι ενω θα βγαινουν για να φαι , θα κολλανε στο τζαμι και θα τα μαζευεις ευκολα. Δες κι εδω.. |
|
|||
|
|||
![]()
η Api επιμένει ότι η αμμωνία μειώνεται αλλά η Aquili δεν λέει να δείξει ΝΟ2, ΝΟ3. τι γίνεται τώρα ??? το ενυδρείο είναι άδειο από υλικά κ έχει αμμωνία κ ταμπλέτα με βακτήριο από την Παρασκευή
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο 60lt | billaras | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 99 | 26-01-15 23:28 |
60lt ενυδρείο, αλλαγή | DaltonGR | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 08-02-13 13:44 |
Αρχάριος.. Ενυδρείο 60lt | sv2gfx | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 30-10-09 14:02 |