|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω μελετήσει το φορουμ, το γνωρίζω για την εύθραυστη βιολογική αποικία σε ένα ενυδρείο, ειδικά αρχάριου σαν εμένα. Για να προσθέσω βιολογικό υλικό και με ποια διάταξη δε γνωρίζω και για αυτό άνοιξα το θέμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που συστήνω είναι το νερό όταν μπαίνει στο φίλτρο να περνάει πρώτα από χοντρό σφουγγάρι, μετά μέτριο , ενυδρειακό βαμβάκι και τέλος βιολογικό υλικό. Αν τώρα δεν μπορείς ή δεν χωράει και χοντρό και μέτριο, κρατάς μόνο το μέτριο, θα θέλει όμως πιο τακτικό καθάρισμα, και το κάθε σφουγγάρι δεν χρειάζεται να είναι πάνω από 2-3 εκατοστά πάχος
|
||||
|
||||
![]()
εγώ σε ένα rekord 600
έβγαλα το μεσαίο σφουγγάρι και έβαλα substrat περίπου 250 γρ. νομίζω το χοοντρό τέρμα κάτω(βούλωνε την τρύπα), βιολογικό σε σακουλάκιι, μπλέ και πράσιννο σφουγγάρι, και τέρμα πάνω βαμβάκι. |
|
||||
|
||||
![]()
Το χοντρό το βάζεις στην είσοδο, στην έξοδο μόνο το βιολογικό, το ενυδρειακό βαμβάκι μετά τα σφουγγάρια για να μη μπουκώνει εύκολα αλλά και πριν το βιολογικό υλικό για να το προστατεύει από τα σκουπιδάκια και να μη λερώνεται γρήγορα
|
||||
|
||||
![]()
http://www.juwel-aquarium.de/en/Prod...oflow-3-0.html
Υποψιάζομαι πως το πράσινο δε χρειάζεται, όπως λες και εσύ. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιολογικό υλικό | kospets | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 04-02-12 19:28 |
Βιολογικό | beteranos | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 19-01-09 00:54 |
Βιολογικό υλικό | panagiotis265 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 12-05-08 17:49 |
Βιολογικό φίλτρο | sps4ever(niktso) | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 01-06-04 01:19 |