|
Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Ποιά είναι τα ιδανικότερα ψάρια για την δεξαμένη μου και ποιές απαιτήσεις έχουν? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γρηγόρη ,
σε παρακαλώ πολύ σταματα να δίνεις λάθος συμβουλές για ψαρια που δεν διατηρείς . Μιλάμε για Κόι , έχω και Λίμνη με χρυσόψαρα και δεν έχω τα ίδια πανακριβα μηχανήματα όπως αναφέρεις . 10 ανθρωποι που έχουμε Κόι εδω μέσα σου το έχουμε πει και συνεχίζεις να μας λές για ένα μικρο "οικοσύστημα" για χρυσόψαρα .
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Λαθος γιατι; εβαλα νουμερα. Εξηγησε μου ομορφα και ωραια.....τι παραπανω θελουν τα κοι σου απο τα χρυσοψαρα. Αμωνια δεν εχω, οξυγονο εχω, θρεπτικα οχι μονο χαμηλα, αλλα μηδενικα. Τι παραπανω προσφερεις εσυ στα κοι σου με τα πανακριβα μηχανηματα; ΥΓ αν εκνευριζεσθαι απο ελλειψη επειχηρηματων 'η για αποιοδηποτε αλλο λογο, σταματω εδω. Γραφω για να κανουμε μια ομορφη συζητηση με επιχηρηματα και οχι να διμουμε διαταγες και να μαλωνουμε! |
|
||||
|
||||
![]()
Γρηγόρη εγω δίνω στα Κοι μου ποιοτητα ζωής . Ειναι το χόμπι μου και το κάνω καλά .
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κλοπή Ψαριών Από Λίμνη | bill123 | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 14 | 18-11-13 16:37 |
Διατήρηση καθαριότητας. | Lunatic7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 05-12-09 17:25 |
Θέμα συζητήσεις : θερμοκρασία ενυδρείων | POURITANOS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 20-05-09 13:38 |
Διατήρηση εύκολων φυτών | aquaristas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 29-03-09 12:38 |