|
Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Ποιά είναι τα ιδανικότερα ψάρια για την δεξαμένη μου και ποιές απαιτήσεις έχουν? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Α. Ποιος είναι ο γιαννος ??
Β. Τα φυτά επιφάνειας ποια είναι ??? Εμένα η λιμνη μου είναι περίπου 3,3 Χ 1,7 Χ 1 βάθος. Και έχει στη μία μεριά ένα μικρό σκαλί που έγινε περισσότερο για να μην είναι η αντλία τέρμα κάτω, για λόγους ασφαλείας δλδ. Εκεί ίσως μπορέσει να μπει κάποιο φυτό αλλά νομίζω ότι οι 70 πόντοι είναι βαθιά για φυτό. Τι λέτε?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2 . https://www.google.gr/search?newwind...45.IKimOekf_Ks Eιχα απο αυτα τα φυτά και μόλις ήρθε το φθινόπωρο μας χαιρέτησαν όλα . Θα σου δώσω εγω φυτά για παντού μην σκάς και για 1,50 μέτρο έχω .
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κλοπή Ψαριών Από Λίμνη | bill123 | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 14 | 18-11-13 16:37 |
Διατήρηση καθαριότητας. | Lunatic7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 05-12-09 17:25 |
Θέμα συζητήσεις : θερμοκρασία ενυδρείων | POURITANOS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 20-05-09 13:38 |
Διατήρηση εύκολων φυτών | aquaristas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 29-03-09 12:38 |