|
Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Ποιά είναι τα ιδανικότερα ψάρια για την δεξαμένη μου και ποιές απαιτήσεις έχουν? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα επαναλαμβάνω όμως ώστε να ξέρουν κάποιοι ,ότι μπορούν να αποφύγουν τα μηχανήματα και να στήσουν μιαα πανέμορφη λιμνη, ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα! ¶ρτεμη χαίρομαι που επιτέλους συμφωνεις και μαζί μου ![]() Απλά θέλω κάποιος επιτέλους να μου πει με στοιχεία ,διαδυκτιακα-εκτως αν μου σκαναρει σελίδες από βιβλία που το γράφουν ξεκάθαρα γιατί , για το ιδιο βιοφορτιο, τα κοί είναι δυσκολότερα στην διατήρηση από τα χρυσόψαρα..... ΥΓ αν υπάρχουν κοί των 60000¤ όντως......νομίζω ότι έχει χαθεί ή μπάλα και σε αυτό χόμπι!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
![]() ![]() ![]() Λοιπόν δεν θα βάλω καμία σελίδα απο κανένα βιβλίο (βαριέμαι να ψάχνω) , ξέρεις το ψάρι μου που είναι 48 εκ. ,βάρους 1.500 γραμ. και 2 ετών αυτό που ζεί τους τελευταίους 4 μήνες σε δεξαμενή 500 λίτρα εεε ??? Καθαρίζω το κάθε επίπεδο φίλτρανσης 1 φορά την εβδομάδα θέλεις να δείς τι βγάζει τώρα που δεν έτρωγε κιόλας επειδή είναι χειμώνας ?? Κόι υπάρχουν και 200.000 χιλ. ευρώ το θέμα είναι ποιός τα αγοράζει... Δες : Kαι μετά σκέψου να ήταν καλοκαίρι και να το ταίζα 3 με 5 φορές την ημέρα ....
|
||||
|
||||
![]()
Μα δεν ειναι λογικο τα κοι να εχουν μεγαλυτερες αναγκες απο την στιγμη που ενα κοι ειναι ισα με 3 4 χρυσοψαρα?
Περυσι το κοι μου εκανε κουραδακια στο ιδιο μεγεθος με τα χρυσοψαρα.. Ενταξει, φετος μεγαλωσανε τα χρυσοψαρα και υπαρχει μια διαφορα. |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχχαχα βρε Μιχάλη
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κλοπή Ψαριών Από Λίμνη | bill123 | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 14 | 18-11-13 16:37 |
Διατήρηση καθαριότητας. | Lunatic7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 05-12-09 17:25 |
Θέμα συζητήσεις : θερμοκρασία ενυδρείων | POURITANOS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 20-05-09 13:38 |
Διατήρηση εύκολων φυτών | aquaristas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 29-03-09 12:38 |