|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και για να μην ανοιγω νεο θεμα,επειδη αναφερθηκε την ηλεκτρομαγνητικη την εβγαλα καθως γινοταν το ακολουθο...ειχα πχ ροη 1 φυσ/δευτ και τη νυχτα σε καποια φαση εκλεινε κ σταματουσε η παροχη....το πρωι που το πετυχα στο ανοιγμα παρατηρησα(ωραια)στην αρχη να βγαινουν μαζεμενες λογω πιεσης...στη συνεχεια ομως μειωνοταν παρα πολυ η ροη εως 1φυσ/5δευτ πραγμα που δε μπορουσα να εξηγησω κ το αφησα.
Αν εχετε ιδεα τι συμβαινει εγω την ξαναβαζω να κανω κ οικονομια στο αεριο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ακριβως το ιδιο θεμα ειχα κι εγω κι εχω παραγγειλει τωρα αλλη μικρομετρικη και βλεπω.. αλλα εμενα ειναι diy co2, εσενα μπουκαλα αρα εχεις πιο ποιοτικη μικρομετρικη φανταζομαι, αλλα το προβλημα μαλλον ειναι εκει..Απ τη στιγμη που η μπουκαλα σου δειχνει ιδια πιεση κατα 90% εχεις θεμα με την μικρομετρικη..Ισως θελει καθαρισμα.Αλλα ας μας πουνε κι αλλα παιδια με μπουκαλα αν εχουν παρατηρησει το ιδιο ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα μανόμετρα σου είναι όλα σε ένα ή ξεχωριστά μανόμετρα , ηλεκτρομαγνητική και βελονοειδής ;
|
||||
|
||||
![]()
Ολα μαζι σε ενα ειναι ....αλλα οπως το βλεπω νομιζω πως η βελονοειδης μπορει να ξεβιδωθει απο τα μανομετρα.
Αν την πειραξω-τη στριψω περα δωθε-διορθωνεται αλλα δε γινεται συνεχεια αυτο το πραγμα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αραγε...? | zapatas | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 09-11-10 13:33 |
Τι κραταει ο Ναπολεον???? | thanasis76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 16-07-10 23:26 |
co2 και σταθερο ph | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 18-03-08 23:36 |
ποσο καιρο κραταει μια γεννα; | Θεοδωρος | Ζωοτόκα | 8 | 24-08-06 01:02 |