|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω 2 sewelia μεσα τα οποία δεν χάρηκαν καθόλου με την αλλαγή
![]() ------------------------- Προχτες που είχα μετρήσει ήταν καλά το ΝΟ3. Ίσως δεν τρώνε το φαί τους και τρώνε άλγη μόνο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Paratheristis : 02-03-16 στις 20:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις ψάρια μέσα και έχεις νιτρικά 50 & 100 ; Και ταυτόχρονα στρώνεις το ενυδρείο ;
|
|||
|
|||
![]()
Το στρώσιμο δεν έχει τελειώσει απο τη στιγμή που ότι τροφή έπεφτε γινόταν ΝΟ3? Δεν είχα τόσο μεγάλα ΝΟ3 πριν 2 μέρες που είχα μετρήσει ήταν στο 5 δε ξέρω πως ανέβηκαν τόσο απότομα
|
|
||||
|
||||
![]()
Το στρώσιμο ολοκληρώνεται όταν μηδενίσουν αμμωνία και νιτρώδη, τότε κάνουμε αλλαγή 90%+ και βάζουμε ψάρια. Πότε σου μηδένισαν αυτά ; Αν μηδένισαν έκανες αλλαγή να βάλεις ψάρια ; Και αν τα έκανες όλα αυτά γιατί έχεις νιτρικά 100 ;
Κάτι δεν έκανες σωστά, δεν εξηγείται αλλιώς
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έκανα αλλαγή 90% αλλά 50% ίσως αυτό? Αλλά και πάλι πριν απο 2 μέρες με τα ψάρια μέσα σου είπαν ήταν στο 5.. αν δε τρώνε τις ταμπλέτες υπάρχει πιθανότητα να ανέβηκε τόσο?
------------------------- Και τώρα τι κάνω? Να ξανακάνω μεγάλη αλλαγή αύριο? Να κάνω πιο μικρές και κάθε μέρα μέχρι να έρθει στα ίσα του? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Paratheristis : 02-03-16 στις 23:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
30% πρωί βράδυ θα έκανα εγώ μέχρι να πέσουν πολύ χαμηλά
|
|||
|
|||
![]()
Οκ θα ξεκινήσω από αύριο τότε τις διπλές. Να σταματήσω να τα ταίζω ταμπλέτες για λίγες μέρες?
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά επειδή τυχαίνει να έχω και εγώ ένα εντρέπομαι 25 λίτρων, σε περίπτωση υψηλού kh τι κάνουμε??? Και πως αυτό επηρεάζει τα ψάρια?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
¶νοιξε ένα καινούριο θέμα και κάνε μας μια παρουσίαση του δικού σου να το συζητήσουμε αναλυτικά ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το κερατοφυλλο ειναι αυτο που επιπλέει?
|
|
|||
|
|||
![]()
Για τα φυτά μου μπορω να ρίξω κάποιο υγρό λίπασμα? Θα πειράξει τα 2 sewelia sp. Ή τα μωρά ramshorn που έχω? Αν ναι έχετε κάποια πρόταση? Το ενυδρείο δεν έχει υπόστρωμα. Ταμπλέτες βυθού θα έκαναν καλύτερη δουλειά?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα δικα μου ramshorn γεννηθηκαν σε 25λιτρο που ηταν στην διαδικασια στρωσιματος με τιμες αμμωνιας no2 kai no3 εκτος οριων.
Με φυτα και υποστρωμα με καθημερινη λιπανση μεγαλωσαν πολυ γρηγορα καθαριζοντας μαλιστα το ενυδρειο απο τις αλγες του στρσιματος παντελως |
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα εμφανίστηκαν αυτες οι φυσαλίδες στην επιφάνεια... ξερει κανεις απο τι?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pangasius - ένας καρχαρίας στο ενυδρείο σας & άλλα ψάρια ακατάλληλα για ενυδρείο | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 13-05-18 20:20 |
συμβουλη για φυτο σε 25λτ ενυδρειο με μονομαχο | guppylover | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 07-05-15 06:03 |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |
φωτισμος σε φυτεμενο 25λτ | Liz@ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 28-01-11 10:38 |