|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά αφού συζητάμε για ανεμιστηράκια κάνω μια ανακεφαλαίωση
προσωπικά προτείνω τον παρακάτω τρόπο. για να μη κόβω καλώδια από τα ανεμιστηράκια προτείνω καλώδια σαν και αυτά ή το φις για πλακέτα που θα κολλήσω εγώ καλώδια επάνω τόσα καλώδια/προεκτάσεις όσα και τα ανεμιστηράκια (ένα για κάθε ανεμιστηράκι) κόβω το θηλυκό (το κόκκινο, αυτό που είναι ίδιο με αυτό που έχουν τα ανεμιστηράκια επάνω) και τα ενώνω μεταξύ τους , κόκκινα με κόκκινα , μαύρα με μαύρα, τα κίτρινα δεν χρησιμοποιούνται, και αυτά τα συνδέω σε ένα φις MJ-10 DC, σασί ή και προέκταση ακόμα. ![]() http://venieris.com/DremelShop/tabid...2/Default.aspx Και επάνω στο φις κουμπώνω το αντίστοιχο φις του τροφοδοτικού. Με αυτό το τρόπο η μελλοντική αλλαγή ανεμιστήρα είναι πολύ εύκολη και επίσης και η αλλαγή τροφοδοτικού, και δεν θα χρειαστεί να κόψω καλώδια και να κάνω ενώσεις σε ανεμιστηράκι ή σε τροφοδοτικό αν χρειαστεί να αλλάξω κάποιο από αυτά
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη ο προγραμματισμός είναι όντως πολύ εύκολος
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ή αν εχει moonlight που χρησιμοποιουνται και ως "προειδοποιητικα φωτα" πριν το αναμμα των μεγαλων
![]() Ή δεν παρηγγειλε εγκαιρα ως στραβαδι τον stc απο Κινα (που κανει εναμιση μηνα να ερθει), κι εχουν πιασει οι ζεστες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Που να δεις στο ξύλινο που το καλοκαίρι του έχω διαφορετικό πρόγραμμα για κάθε μέρα για να στέλνει νερό στο ενυδρείο και να κάνει αναπλήρωση ή αλλαγή
Με το τσουβάλι τους έχω πάρει αυτούς τους χρονοδιακόπτες ![]() 3 σειρές φώτα εδώ ![]() φώτα και νερό εδώ ![]() και στα συννεφάκια άλλον συνολικά σε πλήρη λειτουργία αυτή τη στιγμή είναι 7 χρονοδιακόπτες ![]() συν 1 στη καραντίνα που δεν τον δουλευω πάντα, 1 εφεδρικός και 1 για τα φωτάκια τα Χριστούγεννα ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψύξη ενυδρείου με μοτέρ ψυγείου | marios psilopoulos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 13-05-14 17:10 |
Ψύξη ενυδρείου μέσω ψύκτη πόσιμου νερού | tallguit | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 20-03-14 10:25 |
Μια λύση για την ψύξη του ενυδρείου μου | Misirlis Aquarium | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 01-03-14 11:12 |
Ερωτήσεις για ψύξη ενυδρείου | stratosss | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 27-07-13 10:37 |
Ψύξη Η/Υ...!!! | Apostolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-05-05 14:49 |