|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχω να γράψω πολύ καιρό στο forum, και ο λόγος είναι για να μην γίνει κατάχρηση της φιλοξενίας. Ευτυχώς ή δυστυχώς υπάρχει κάποιος περιορισμός στο τι μπορεί να γράψει ένα κατάστημα στο forum. Όσον αφορά τις συνθήκες στα ενυδρεία, τουλάχιστον στο δικό μου κατάστημα, κάθε ενυδρείο έχει τις δικές του συνθήκες. Πέρα ότι αυτό είναι το σωστό, όταν κάνεις εισαγωγές από εξωτερικό, αναγκάζεσαι να πάρεις μεγάλες ποσότητες. Αυτό σημαίνει ότι τα ψάρια θα τα έχεις αρκετό καιρό στο μαγαζί. Αν δεν έχεις τις σωστές συνθήκες και δεν τηρείς τους κανόνες προστασίας (ενυδρείο και απόχη, αλλαγές νερού κτλ) θα έχεις μεγάλες απώλειες και σε ψάρια και σε κόστος. Μιλάω πάντα για το δικό μου κατάστημα και όχι για το σύνολο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σε ποιούς περιορισμούς αναφέρεσαι? Οι μόνοι που ισχύουν για τους επαγγελματίες είναι αυτοί http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=78546 |
|
||||
|
||||
![]()
Χαρηκα που ειδα μια απαντηση απο ενα καταστημα και οφειλω να ομολογησω πως μια φορα παρηγγειλα απο igna.gr και ειχα αριστη επικοινωνια και εξυπηρετηση απο τηλεφωνο που δεν την εχω βρει στα μαγαζια της Αθηνας που εχω παει και που συναναστρεφομαι προσωπο με προσωπο.Ειναι σωστος επαγγελματιας.
Δεν κανω διαφημηση-λεω πραγματικα γεγονοτα |
|
||||
|
||||
![]()
Ιγνάτιε - να θυμήσω σε όσους δεν το ξέρουν - πως εσύ ξεκίνησες ως χομπίστας και πως στην πορεία ίσως να εφτασες να γνωρίζεις περισσότερα από 10 ιχθυολόγοι - πετσοπαδες ταυτόχρονα!
Οταν κάνεις κάτι που αγαπας, συνηθως το κάνεις σωστά! Να γράφεις πιο συχνά ως χομπιστας ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Οι αγαπημένοι μου , Ιγνάτιος και Ελένη
![]() ![]() ![]() Πραγματικά αγαπούν αυτό που κάνουν .
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Black Moly από πετσοπ | Sandrea | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 05-03-12 23:59 |
Betta με Guppy στο πετσοπ? | Sandrea | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 15-12-11 22:11 |
ψαχνω πετσοπ/μαγαζι για λαμπες | Petran22 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 31-07-08 09:49 |