|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα τα pink mule ειναι καλητερα απο της atmos?
Καποιος συνατμιστης μου ειπε να αλλαζω την αντισταση το αργοτερο στον μηνα για λογους υγειας,αυτο κανει κι αυτος. Ισχυει κατι τετοιο?
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, έχω παρατηρήσει πως το υγρό καίγεται ή γεμίζει μαυρίλα, αν βράσεις την αντίσταση φεύγει η μαυρίλα αλλά ο ατμός χάνει τη γεύση του
|
||||
|
||||
![]()
Για αυτό παίρνεις ατμοποιητή με RBA κεφαλή και την αλλάζεις και κάθε μέρα αν έχεις όρεξη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη τι είναι η ασθένεια του pop corn? υπάρχει κάτι τέτοιο?
Ελπίζω να κάνεις πλάκα.
|
||||
|
||||
![]()
Οχι βρε, ο αδελφός μου μου το είπε, είναι ερευνητής βιολόγος σε φαρμακευτική εταιρία στην Ολλανδία και το διάβασε σε μία μελέτη, και μου πρότεινε να μειώσω ή να κόψω τελείως τα αρώματα
|
||||
|
||||
![]()
Δες τι βρήκα
http://www.medicinenet.com/popcorn_l...uses/views.htm http://news.harvard.edu/gazette/stor...-lung-disease/
|
||||
|
||||
![]()
[εμφανιζει το μουσι του ξερολα]
Atmos πηρα μονο μια φορα και μου φανηκαν πολυ νερουλες οι βασεις. Πολυ μπαμ μπουμ. Διαβαζω οτι οντως πλεον τις εχουν πολυ αραιωμενες. Γευστικα δεν με χαλασαν για να ειμαι ειλικρινεις. Διαβαζω επισης οτι τα υγρα της ατμος δεν ειναι καθολου ευγενικα με τις αντιστασεις και οτι αφηνουν αρκετα καταλοιπα. Οι βασεις της pink mule μου αρεσουν περισσοτερο αλλα ειναι τοσο πηχτες που σε aerotank mini εργοστασιακο δεν ατμιζονται. θελουν αραιωση με ενεσιμο νερο. Τωρα καλυτερες χειροτερες δεν μπορω να σου πω. Αν εσυ κανεις ατμος και εισαι ευχαριστημενος αυτο αρκει. Ο μηνας ειναι πολυ παιδια. Και τις τρεις αντιστασεις που αλλαξα στον εργοστασιακο (μετα πηρα επισκευασιμο) τις αλλαξα στις 6-7 μερες. Τις ανοιξα και τις τρεις και ηταν καθε φορα μαυρες. Πως γινεται η σχαρα οταν ψηνεις ψαρι? Υπερβολη μεν αλλα καπως ετσι. Δεν ξερω αν και ποσο αυτο επιβαρυνει το ατμισμα αλλα ηταν ψιλοαηδια. Οπως και να εχει οπως λεει και ο tsoui ( και αλλοι στο νημα πριν απο αυτον ) με εναν επισκευασιμο λυνεις αρκετα θεματα. alexi υπαρχει η ασθενεια ναι. [χαιδευει το μουσι του ξερολα] Διαβασε εδω τι ειναι. Ευθυνεται το διακετυλιο (ενισχυτικο γευσης) το οποιο χρησιμοποιειται στα υγρα του η.τ. Πηρε την ονομασια της (popcorn) επειδη την επαθαν ανθρωποι που δουλευαν σε εργοστασιο παραγωγης ποπκορν. ΒΕΒΑΙΑ οι ανθρωποι που επαθαν την αρρωστια αυτη την επαθαν επειδη κατεβαζαν πολλα κυβικα διακετυλιο για πολλα χρονια και οχι επειδη ατμισαν. Επισης και το κ.τ εχει σε μεγαλυτερη συγκεντρωση. Πλεον πολλοι κατασκευαστες υγρων βγαζουν σχετικες πιστοποιησεις που αναφερουν οτι δεν χρησιμοποιουν αυτα τα κακα χημικα. [ξυριζει το μουσι του ξερολα και παει να παιξει bioshock] |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τακη οχι απλα ωραιος.
8 διαφορετικες βιβλιοθηκες, κοντα στις 1500 γραμμες, compile με την μια και ενα λογικο λαθος. soooooo radical Λιγο bioschock μου αξιζει οποτε i will kindly. ------------------------- Γιαννη.. τι να σου πω αδερφε.. ακομα δεν εχω καταλαβει την γευση και νομιζω αν ρωτησεις 10 ατομα 10 απαντησεις θα παρεις. Λοιπον.. με καινουρια βαμβακια δηλαδη για τα πρωτα 4 5 ml εχει μια γλυκια γευση με υποψιες ξηρου καρπου. Απο εκει και περα εχει μια γλυκοξινη γευση. Και στις δυο περιπτωσεις μιλαμε για πολυ διακριτικη γευση και οχι σε βαθμο πνιγμου. Αυτα για την πρασινη (50-50). Η μωβ (30/70) ειναι λιγο διαφορετικη αλλα την εχω απλα δοκιμασει και δεν μπορω να σου πω γευση. Εξισου ωραια ομως. Απο αρωματα δεν ξερω και πολλα αλλα απο αυτα που εχω δοκιμασει μου αρεσαν τα: Granny's vanille custard (pink mule) Βlack honey (TPA καπνικο) RY4 double (TPA καπνικο) Απο ετοιμα εχω κανει αυτο που μου ειχες στειλει ( Arabic tob ) και επαθα πλακα. Πολυ ωραιο. Το silent poem nobacco και αυτο πολυ καλο οπως και το #2. Για ξεκαρφωμα to creamy strawberry pan cakes της after8 ειναι καλο. Και τις UMAMI το pipe type μου αρεσε αρκετα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Michali[s] : 01-03-16 στις 21:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Μιχαλη!
Θα δοκιμασω γιατι βλεπω ειναι και πολυ οικονομικες.. Κι αν δεν θελουν και αρωμα, θα βγαινουν τσαμπα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ε ,Πειτε και κανενα καλο αρωμα να ειμαστε και σιγουροι..
Σκετη βαση της pink Μιχαλη ,ποια εχεις δοκιμασει; Τι γευση βγαζει περιπου; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συζήτηση για τα log | \/ag | Greek Aquarist's Boards | 23 | 25-09-12 19:14 |
Συζήτηση για τις συνθήκες διαβίωσης μονομάχων | Nick74 | Bettas | 27 | 26-05-12 18:07 |
Θέμα για συζήτηση | Ioanna.bar | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 20-11-11 15:53 |
Συζήτηση για βακτήρια και στρώσιμο | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 30-10-10 17:14 |