|
1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 Διαγωνισμός ενυδρείων με ψάρια από τη λίμνη Malawi, την Tanganyika ή την Victoria |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa.................
![]() ![]() ![]() βρε εσύ με κοροϊδεύεις???? χαχαχαχαχαχαχαχαχα ![]() ![]() ![]() Ψαροντούφεκο (κανονικό) έχω χρόνια να κάνω. ¶μα είναι όμως για καμιά καλή κατάδυση είμαι μέσα. Η τελευταία καλή που έκανα ήταν στις Μαλδίβες, (μόλις ξεμπερδέψω με το project στη δουλειά θα τις ανεβάσω). Όσο για τις πέτρες, αν δεν βγάλω ολοκληρα νταμάρια από τη θάλασσα το καλοκαίρι να μην με λένε Λάμπρο. Αλλά είπαμε, θα το φτιάξω κανονικό. Με βράχους, θαλάμια, βυθό κανονικό, κτλ... και μια ερώτηση... "σοβαρή". Στέλνουμε το email για την συμετοχή, και μέσα στο body (του Email) βάζουμε το link της τοποθεσίας που είναι η φωτογραφία ? Σωστά? |
|
||||
|
||||
![]()
καλα δηλωσε τωρα συμετοχη και ασε με εμενα να λεω τα δικα μου
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λάμπρο νομίζω πως δεν έχει ανοίξει ακόμα , προετοιμάσου εσύ βέβαια
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κλεό μια επιβεβαίωση!Θα μπορούμε να στείλουμε μόνο μία φώτο γενική του ενυδρείου,δεν θα υπάρχουν και κοντινές των ψαριών;
|
|
||||
|
||||
![]()
"μία μόνο πανοραμική και μετωπική φωτογραφία όλου του ενυδρείου και όχι τμήματος του"
να φαίνονται βέβαια και τα ψάρια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα κι από μένα. Πολλά μπράβο για αυτή τη διοργάνωση. Βέβαια το μεγαλύτερο βραβείο είναι χαλαρώνουμε βλέποντας τα ενυδρεία μας και να τα χαιρόμαστε!
Μια ερώτηση για τη φωτογραφία τώρα... Σήμερα βρήκα ευκαιρία με την αλλαγή νερού να βγάλω και μερικές φωτογραφίες. Αυτές που είναι χωρίς τα ψάρια, γιατί είχαν τρομάξει, είναι καθαρές.Οι άλλες που είναι έξω τα ψάρια και βολτάρουν (με αυτόν τον "ήρεμο" "απαλό" τρόπο που κάνουν τα μπουνα) ![]() Μήπως θα ήταν λειτουργικό να στείλει ο καθένας μια με ψάρια και μια μόνο με το aquascape; Μην ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δες το σαν άσκηση στην υπομονή (που χρειάζεται στο χόμπυ μας) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία προσπάθεια!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ημουν νιος και γερασα!!!!
μπραβο....χιλια μπραβο αλλα αποτελεσματα το Σεπτεμβριο!!! ![]() ![]() ![]() θα το ξεχασουμε μεχρι τοτε ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλη επιτυχια στον διαγωνισμο αλλα χρωστάτε κατι απο τον προηγούμενο...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανακοίνωση : 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | Κλεόβουλος | 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | 1 | 28-04-16 12:32 |
1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 24-02-16 21:57 |
African Cichlids - Victoria Lake | Vasilis Xanth | Malawi | 4 | 06-02-08 12:32 |
Rift lake cichlids + Plecostomus | newfish | Malawi | 1 | 04-01-03 17:39 |
Plants in a rift lake tank | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:20 |