|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ανάλογα με την ένταση του φίλτρου αλλά και με το είδος των φυτών, πχ μια ανουμπια έχει τόσο σκληρά φύλλα και κλαδιά που και να τη βάλεις μπροστά από το πιο δυνατό φίλτρο δεν θα καταλάβει τίποτα, αντίθετα αν βάλεις stragrass ή θα κολλήσει στις γρίλιες του φίλτρου ή θα το πάει βόλτα στο ενυδρείο. Πολύ κοντά στις γρίλιες αποφεύγουμε να βάζουμε φυτά, να υπάρχει ένα μικρό κενό. Αν το φίλτρο όμως είναι εξωτερικό και υπάρχει μπαστούνι, τότε με το ποτηράκι που έχει μπροστά γλυτώνουμε κατά κάποιο τρόπο τυχόν μπούκωμα του φίλτρου από φυτά ή από πεσμένα φύλλα
|
|||
|
|||
![]()
σκεφτόμουν ένα από αυτά : Hygrophila polysperma, Vallisneria americana var. natans, Hygrophila corymbosa "siamensis", Limnophila sessiliflora (πρώτη φορά χρησιμοποιώ τις ονομασίες κ ελπίζω να τα γράφω σωστά)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά εύκολα φυτά είναι όλα αυτά
|
|||
|
|||
![]()
ποιο από αυτά όμως αντέχει να σταθεί κοντά στο φίλτρο ?
|
|
||||
|
||||
![]()
η Hygrophila corymbosa εχει πιο μεγαλα φυλλα , αν μπει σωστα κοντα στο φιλτρο , δεν θα εχεις θεμα
|
|
|||
|
|||
![]()
υπόστρωμα βάζω μόνο εκεί που θα μπουν φυτά ή σε όλο το βυθό ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα φυτα δεν θα μπουν σε ενα σημειο..... Λογικα.
Σε ολο τον βυθο το υποστρωμα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή στο φυτεμένο μου 60lt | giannisaek | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 23 | 12-12-10 12:51 |
Παρουσίαση jewel 60lt κοινωνικό φυτεμένο | dizio | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 10-03-09 19:08 |
ΞΑΝΑΠαρουσίαση jewel 60lt κοινωνικό φυτεμένο | dizio | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 03-07-08 14:21 |
Ανθεκτικά γατόψαρα | bessy | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 17-01-08 13:44 |
Ανθεκτικά ψάρια | Λιβέρης Σταύρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 05-12-07 10:40 |