|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στισ πρωτες φωτογραφιες οι επιγραφες στον βραχο, τι γραφουν και τινος ετους περιπου ειναι?
Βεβαια στην τριτη ειδα να λεει παοκαρα, οποτε... Ο τσολιας, ομως στις επομενες δειχνει παλιος, αυτος? Και υπαρχει καποια ιστορια? Πες μας κατι για αυτο το σπηλαιο και που περιπου βρισκρται. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλές οι φωτογραφίες...
αλλά στην πρώτη λέει "Απαγορεύεται η Είσοδος" ούτε πόρτα δεν έχει... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 01-03-16 στις 08:29 |
|
||||
|
||||
![]()
@harris1
πληροφοριες για το σπηλαιο προσθεσα στο πρωτο ποστ.(πρωτη φωτογραφια) @noname George στην ελλαδα βρισκομαστε. δεν πειραζει ομως γιατι ετσι ειναι επισκεψιμο.κινδυνος υπαρχει βεβαια και γιαυτο δεν θα γραψω εδω που ειναι. οποιος θελει να το βρει, παιρνει και την ευθυνη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 29-02-16 στις 23:25 |
|
||||
|
||||
![]()
Το σκυλί όλα τα λεφτά
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι.ειναι λιγο χαζουλα αλλα δεν πειραζει,ειναι καλη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο θα μπορουσε να ειναι και φυλασσομενο και επισκεψιμο..μια και ειναι και αρχαιολογικου ενδιαφεροντος..δεν εχουν ολοι καλες προθεσεις δυστυχως..σα να πηρε το ματι μου και τα εργα καποιον νεοκοπων καλλιτεχνων πανω απο τις αρχαιες επιγραφες..
|
|||
|
|||
![]()
Τις είδα,
Παράθεση:
Πάνο αν πάρεις σταλακτίτη σπίτι δεν λείωνει? |
|
||||
|
||||
![]()
Να μη πάρεις
![]() όχι μόνο λειώνει αλλά βγάζει κι ένα οξύ που τρυπάει τα πατώματα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα
![]() @Harris1 γιατι να παρεις? τα περισσοτερα απαυτα χρειαστηκαν χιλιαδες χρονια για να δημιουργηθουν. μετα πανε οι "εξυπνοι" και τα καταστρεφουν σε λιγα δευτερολεπτα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βολτα για φωτογραφιση... | kgf12345 | Φωτογραφίες μελών | 7 | 14-04-15 11:15 |
Μια βολτα στο CretAquarium.. | Psytrancer | Φωτογραφίες μελών | 8 | 12-04-12 21:30 |
Σπανια καραβιδα στο σπηλαιο Μααρα στη Δραμα !! | Raven | Αστακοί - Καραβίδες - Καβούρια | 7 | 08-09-11 14:24 |
Βολτα σε υδροβιοτοπο | GIORGOSKARA | ¶λλα ζώα | 1 | 26-04-11 08:53 |