|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στη δική μου περίπτωση με το που έβαλα φυτά μέσα επιταχύνθηκε σημαντικά διαδικασία. Από τη 14 ημέρα μέχρι και σήμερα 17η μέρα στρωσίματος τα νιτρώδη βρίσκονται πολύ υψηλά, οπότε μάλλον πλησιάζω στην ολοκλήρωση της διαδικασίας. Προσοχή στην αμμωνία γιατί εξαφανίζεται για πλάκα από ένα σημείο και μετά και κάπως έτσι την πάτησα μιας και 3ppm εξαφανίζονταν σε 12 ώρες! Επίσης βλέπω ότι το δοχείο των API είναι μέχρι τη μέση γεμάτο. Υποθέτω κάνεις με "αναλογίες" τα test ε; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Οικονομία
|
||||
|
||||
![]()
Με λογική στα 5ml 10 σταγόνες πχ οπότε τα 2ml 4; ή στο 1ml 2;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στην αμμωνία 2,5ml με 4 σταγόνες στα νιτρωδη 2 ml με 2 σταγόνες ή 3 ml με 3 σταγόνες ---------------------------- Για τα τεστ API
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ και συγγνώμη για το off-topic!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως τα είπε ο Τάκης! Οικονομία. Απλά να τηρείς τις αναλογίες.
Επιτέλους σήμερα μετά από 15 μέρες μέτρησα 0.50ppm no2. |
|
||||
|
||||
![]()
2 του μήνα συμπλήρωσα αμμωνία για να πάει στα 4 ppm. Σήμερα μέτρησα 0 αμμωνία. Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να το παρακολουθώ στενά. Τι κάνουμε τώρα;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρώσιμο. Όταν η αμμωνία γίνει μηδέν... | ΧΑΡΗΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 13-07-14 07:35 |
Στρώσιμο με αμμωνία... | Esprit | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 03-01-11 11:55 |
Στρώσιμο με αμμωνία βοήθεια | agapanthos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 28-09-10 22:05 |
Eρώτηση για στρώσιμο ενυδρείου με αμμωνία | GoRanZi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 29-11-09 19:25 |
Στρώσιμο του ενυδρείου μου χωρίς ψάρια. | george | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 18-12-02 19:36 |