|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Yπεροχο ενυδρειο Σαββα!
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω, αν ειχα κρατησει τις πετρες μπροστα απο το προφιλτρο θα ηταν πιο ομορφο, αλλα ηταν δυσκολο το βγαλσιμο για τον καθαρισμο του.
|
||||
|
||||
![]()
Να, αυτά παθαίνω όταν δεν μου μένει χρόνος να μπαίνω πλέον συχνά εδώ. Χάνω τα καλύτερα. Σάββα μου, τέλειο είναι. Τα γαριδόνια έχουν τον καλύτερο για να τα φροντίζει. Μου λείπει το αγαπημένο μου φυτάκι από εκεί μέσα βέβαια άλλα εσύ ότι και να πιάνεις στα χέρια σου, το κάνεις πολύ όμορφο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ειχα μια αναποδια με το αντιπαρασιτικο για τα γατια, αλλα το πηρα χαμπαρι σχετικα εγκαιρα και τωρα εχουν παρει και παλι μπροστα, εχω και παλι μωρα. Τα λεω δεν τα κρυβω. ![]() Αρχισαν να την ακουνε βεβαια λιγο τα φυτα γιατι εβαλα ανθρακα στο φιλτρο, και μαζι με το αντιπαρασιτικο τραβηξε και ιχνοστοιχεια, αλλα θα ανακαμψουν.
|
||||
|
||||
![]()
Aυτο το μωρακι πρεπει να γεννηθηκε την νυχτα:
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό το μωράκι γεννήθηκε 8-10 νύχτες πριν Σάββα..Να το χαιρεσαι
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ομως εμενα με ανησυχει κατι αλλο, βλεπεις στο τελευταιο video που εχει μεινει ενα κοματι σαρκας στον εξωσκελετο στο μερος της κοιλιας;
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μετακομιση απο 80 λιτρα σε 400!!! | ababapanos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 41 | 05-07-09 15:29 |
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ | floridis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 04-09-08 08:06 |
μετακομιση | dinos99 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 30-06-08 01:25 |
Μετακομιση | netblues | Greek Aquarist's Boards | 7 | 12-02-08 14:02 |