|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αρχη με το τερας. Μιλαμε για 760 λιτρα. Σε τετοιες διαστασεις εγω δε θα εβαζα τ5. Δε συμφερει εχω την εντυπωση. Σε τετοιες διαστασεις πας για προβολεις metal halide. Δε μπορεις να το φτιαξεις χωρις καπακι?
Ας μας πουν και αλλοι που εχουν μεγαλα ενυδρεια τη γνωμη τους.
|
||||
|
||||
![]()
Για αισθητικους και μονο λογους με καπακι θα γινει /συμαζεμενα πραγματα/
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχει και τα μείον του το ανοιχτό (έχω 4 ανοιχτά και ξέρω
![]() Μεγαλύτερη εξάτμιση, περισσότερη υγρασία στο σπίτι, έχεις φόβο να χάσεις ψάρια, τα φωτιστικά είναι αρκετά πιο ακριβά από τις απλές λάμπες στα καπάκια...κλπ |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καποιος ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου πρότεινα να πας σε απλές λάμπες απο ηλεκτρολογειο ώστε όταν θες να τις αλλαξεις να σου βγαίνει όλες μαζί κάνα 30αρι ενώ με ενυδρειακες θα σου βγαίνει τριπλάσια τιμή τουλάχιστον. Για τα φάσματα απλά προτίμησε να έχεις ποικιλία, εγώ θα εβαζα 2 daylight 2 warm white 1 grolux.
|
|||
|
|||
![]()
Εγω εχω σε 500 λιτρα με υψος 70 εκατοστα 2 metal halide 150watt η μια 6500kelvin kai 10000 kelvin .. απο οτι καταλαβα δεν θες ανοιχτο ενυδρειο.. η επομενη λυση ειναι led προβολακια ... στο εξωτερικο τα δουλευουν παρα πολυ .. και εγω τετοια θα βαλω γιατι οι metal halide τρωνε πολυ ρευμα !!! Αλλα εχουν και πολυ καλα αποτελεσματα οταν εχεις πολυ υψος στο ενυδρειο .. οι απλες λαμπες δεν θα φωτιζουν μεχρι κατω .. πολυ δυσκολα θα κανεις χαλι αν φυσικα το εχεις στα σχεδια σου ..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συμβουλες για φωτισμο | scooby14 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 12-03-11 15:04 |
Ερωτηση για φωτισμο!! | \/ag | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 05-03-11 12:19 |
Ερωτηση για φωτισμο | dimosal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 29-08-10 21:04 |
αεραντλια με φωτισμο | Shz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 30-06-08 14:48 |
συμβουλες για φωτισμο | chris.mos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 04-02-08 21:25 |