|
|
||||
|
||||
![]()
Τι ωραια cometακια!!!
Μια χαρα τα βλεπω τα ψαρια σου ζωηροτατα! Κουκλια ,να τα χαιρεσαι..τους αξιζει το σπιτικο! Δεν εχουν ολες οι ουρες το ιδιο μηκος, στην φωτο ισως ειναι καπως , αλλα δεν ειναι τπτ σοβαρο.. Εγω δεν θα εκανα κατι, με καλη ποιοτητα νερου + prime ,πιστευω θα στρωσει. Αν παλι παραμενει , μπορεις να κανεις μια θεραπεια με melafix. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα στην παρέα....
Σε λίγες μέρες φτάνει το νέο ενυδρείο . Η θέση του έχει προετοιμαστεί . Το ερώτημα μου είναι το εξής : Χρειάζεται κάποια προετοιμασία το νερό της αλλαγής πριν μπει στο ενυδρείο ? Δεν ρωτάω για το στρώσιμο .. Γι'αυτό θα σας πρήξω αργότερα , όταν έρθει το ενυδρείο . Για την αλλαγή νερού συγκεκριμένα .Νερό όπως έχω αναφέρει θα τραβάω απο το πατάρι . Αν δεν χρειάζεται το νερό προετοιμασία , το ρίχνω απευθείας με το λάστιχο . Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να αγοράσω ένα βαρέλι στου οποίου στον πάτο θα συνδέσω ένα λάστιχο και στην άκρη του μία κάνουλα . Τι σόι προετοιμασία χρειάζεται , αν χρειάζεται .... ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fotisamor : 21-03-16 στις 10:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|