|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όσο κοιτάω το ενυδρείο σου , σκέφτομαι να κάνω ακόμα ένα
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί όχι, είπαμε, η δημιουργία δίνει χαρά!
Γενικότερα αυτό που διαπιστώνω τον τελευταίο ενάμιση χρόνο που ασχολούμαι είναι ότι αν ξεκινήσεις δύσκολα σταματάς ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Προστέθηκαν κάποια αεροφυτά στον "βράχο"
και φυτά επιφανείας ( duckweed, azolla & salvinia natans) Το συγκόνιο το αντικατέστησα με μια φτέρη γιατί ήταν σχετικά παράταιρο με την υπόλοιπη κλίμακα του ενυδρείου Αυτά προς το παρόν... |
|
||||
|
||||
![]()
Πωπω βρε φίλε, όλο και πιο όμορφο το κανεις ,
Μπράβο
|
||||
|
||||
![]()
Τι με κάνεις βραδιάτικο??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τέλειο φαίνεται ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ,
τα αεροφυτά είναι πολύ εντυπωσιακά, το ένα ετοιμάζεται να ανθίσει, θα περιμένω πως και πως ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στο ενυδρείο γεννήθηκε ένα ψάρι...
δεν έχω βάλει ποτέ μέσα κανένα ψάρι οπότε φαντάζομαι ότι αυτό έγινε από κάποιο φυτό... Είμαι περίεργος για το αν θα μεγαλώσει ώστε να δω τι ψάρι είναι αυτό... Το έχω εντοπίσει εδώ και μια εβδομάδα περίπου... |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο πολυ ωραια δουλεια απο το 0!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραιο αποτελεσμα,ζουγλα θα γινει!!!
Η μονη ενσταση αν το πεις ετσι ειναι η αλοη,δεν μου κολλαει με τιποτα στην ολη κατασκευη.Πανω στο γραφειο μονη της με την ωραια της πετρα θα ηταν φοβερη αν και γινετε λιγο γαιδουρι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η αλήθεια είναι ότι και εμένα
με έχει προβληματίσει η αλόη, από την άλλη έχει αρχίσει να αναπτύσσεται σιγά σιγά (δεν το περίμενα γιατί έχει ελάχιστο χώμα) οπότε είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει ![]() του σπιτιού... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο για το γραφείο | saxlina | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 13-10-14 07:39 |
Νέο ενυδρειάκι | Φαίδων | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 02-09-11 10:19 |
Στραβό γραφείο; | magman | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 02-08-10 15:49 |