|
|
||||
|
||||
![]()
πρέπει να βαζεις το φάρμακο στο φαί, και αν όντως είναι ick καλύτερα να γίνει στο ενυδρείο και όχι σε καραντινα, με το icκ θεραπεύουμε το ενυδρείο και οχι τα ψάρια, είναι άκρως κολλητική ασθένεια, είναι θέμα ωρών να κολλήσουν όλα
|
||||
|
||||
![]()
Ωρων;;;Αυτο το εχω παρατηρησει εδω και περιπου δυο εβδομαδες στο neon.Αρα να λιωσω ενα χαπακι flagyl μεσα σε ενα ποτηρακι και να ριξω μεσα εκει την τροφη να απορροφησει τοφαρμακο και επειτα να το χορηγησω μεσα στο ενυδρειο.
[B]Το αγαπημένο μου χόμπυ είναι να πειράζω ανθρώπους που παίρνουν τον εαυτό τους και τις γνώσεις τους πολύ στα σοβαρά και δεν έχουν το θάρρος να λένε καμιά φορά «δεν ξέρω». [/B] Nassim Nicholas Taleb, 1960-, Αμερικανολιβανέζος οικονομολόγος |
|
||||
|
||||
![]()
Τότε δεν είναι ich
δες μερικές φωτό να δεις πως είναι το ich https://www.google.gr/search?q=ich&s...h+fish+disease
|
||||
|
||||
![]()
Τακη καμια σχεση αυτο οπως ειπα και πιο πανω ειναι σαν ενα σπυρακι στην περιοχη του στοματος αντιστοιχο -αν κπορω να κανω την παρομοιωση- με τον ερπη που βγαζουμε στα χειλη.
[B]Το αγαπημένο μου χόμπυ είναι να πειράζω ανθρώπους που παίρνουν τον εαυτό τους και τις γνώσεις τους πολύ στα σοβαρά και δεν έχουν το θάρρος να λένε καμιά φορά «δεν ξέρω». [/B] Nassim Nicholas Taleb, 1960-, Αμερικανολιβανέζος οικονομολόγος |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού το έχει καιρό και δεν επεκτείνεται θα σου πρότεινα μια ήπια θεραπεία με melafix και αλατι, βγάλε όμως κάποια φωτογραφία να δουμε, θα βοηθησει
|
||||
|
||||
![]()
Giorgos_89 τελικά τι έκανες με το θέμα;;;κάτι αντίστοιχο έχω θέμα εγώ ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Εκανα θεραπεια με ενυδρειακο αλατι αλλα δυστυχως δε τα καταφερε.Το ενθαρρυντικο ειναι οτι δε κολλησαν τα υπολοιπα
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Blind Cave Tetra με Neon Tetra, Guppy, Αρκελίνους και Ξιφοφόρους; | GiaNt | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 66 | 26-11-14 00:41 |
Neon Tetra ή Cardinal Tetra | ioannis_79 | Αμαζόνιος και περίχωρα | 16 | 25-11-14 22:57 |
neon tetra | poet | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 08-09-12 22:54 |
tetra neon | Koninos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 02-02-11 19:07 |