|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως να έκανες ένα καλιμπράρισμα στο PHμετρο
|
|||
|
|||
![]()
το εκανα στο ph 4.00 και 6.86 με σκονες λες να ειναι λαθος ? το τεστ με υγρο που εκανα στο ξυδι μου βγαζει την κατωτερη ενδειξη που υποαρχει στην χρωματιστη ταινια ph 5,0
|
|
||||
|
||||
![]()
λογικό για το ξύδι, δεν δείχνουν πιο χαμηλά.
Προσπάθησε να κάνεις μια δοκιμή Βάζεις ένα ποτήρι 1 μέρος ξύδι και 2 μέρη νερού, λογικά πρέπει το PH να γίνει γύρω στο 6,5 με 7, και μέτρα και με το ηλεκτρονικό και με τα υγρα, θα δείξουν περίπου το ίδιο ;
|
|||
|
|||
![]()
εγω εβαλα σκετο ξυδι , οκ θα βαλω 100μλ ξυδι και 200μλ νερο και θα σας πω παιδια !!
------------------------- το ηλεκτρικο δειχνει se 100ml ξιδυ ( Wine vinegar ) και 200mL νερου βρυσης : ph 3,1 το υγρο τεστ δειχνει παλι την κατωτερη μετρηση απο την ταινια με τα χρωματα που αντιστοιχει στο ph 5,0 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Νικολέτα : 24-02-16 στις 14:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε άλλα 100 ml νερού και αν είναι πάλι χαμηλό άλλα 100 ml
|
|||
|
|||
![]()
δεν αλλαξε κατι σε 100μλ ξυδι και 400μλ νερο παλι το ηλεκτρονικο εβγαλε 3,2 και το υγρο τεστ 5,0
------------------------- Ισως κανω κατι λάθος εαν δεν έχω κάποια αλλαγή στο ph τις επόμενες 12 ωρες συνολικά δηλαδη 48 ωρες , τοτε θα χρησιμοποιησω την ενυδρειακη τυρφη που εχω να δω μηπως κάνει αυτη δουλεια . Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Νικολέτα : 24-02-16 στις 15:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασε και την ενυδρειακή να δεις
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τυρφη | ΔημήτρηςΤ | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 23-02-16 06:34 |