|
Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Η χλωρίδα σαν σημαντικό συστατικό ενός υγειούς υγροβιότοπου. Ενισχύει το έργο της φίλτρανσης και μετατρέπει το χώρο σε μια γωνιά ξεκούρασης του πνεύματος και των οφθαλμών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικά θα σου κάνει δουλειά και εγω γι αυτο την πήρα
![]() ![]() Ααααα μάλιστα απο τον Γιάννη με βρήκες ![]() ![]() ![]() Αφού έχεις χρυσόψαρα όταν καθαρίζεις τα φίλτρα θα βάζεις την βρωμιά στα νούφαρα ![]() ![]() ![]() Για τα κουνούπια σου λέω ευκάλυπτο και θα με θυμάσαι ![]() ![]() Ψάξε με την ησυχία σου για το project , μην βιάζεσαι για να γίνει όπως το θέλεις ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 22:25 |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω εχω θεμα στην αυλη μ το ενυδρειο ..
κουνουπια , σκνηπες .. δεν ξερω τι σκ@τ@ ειναι .. αλλα μας γαζονουν ![]() ![]() α βαλω ευκαλυπτο? ![]() ![]() ![]() Ρε Αρτεμισια , εσυ την παλευεις με τις λιμνες το καλοκαιρι? θα πρεπει να κανεις μαχη με λιβελουλες! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχεις βατράχια , χρυσόψαρα και ΚΟΙ λογικό να μην έχεις κουνούπια, ότι γεννάει στη λίμνη γίνεται μεζές, ότι κάθεται κοντά στη λίμνη γίνεται και αυτό μεζές. Τα βατράχια είναι από τους καλύτερους κυνηγούς εντόμων
|
|||
|
|||
![]()
Χμμ λέτε να πάρω βάτραχο?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν αντέχεις να πάρεις γιατί να μην πάρεις ??
|
||||
|
||||
![]()
Τα κουνουπόψαρα κάνουν δουλειά. Τα κουνούπια μαζεύονται εκει που υπάρχει νερό, θα πηγαίνουν στη γλαστρολίμνη και θα τρώνε τα κουνουποψαρα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον εγω θα παρω βατραχο!!!
θα το γεμισω βατραχια!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πέρισυ το Μάιο με είχε πιάσει η μανία να βάλω το νούφαρο και άρχισα να ψάχνω πληροφορίες.Εντελώς τυχαία έπεσα σε ενυδρειακά φόρουμ και τελείως κατά τύχη έμαθα ο,τι κακοποιούσα αισχρά τα χρυσόψαράκια μου τα οποία είχα 5 σε 36 λίτρα.Ο Γιάννης τα έσωσε με το να με πάρει από το χεράκι και να με βοηθήσει σε όλα.Εννοείτε πως όταν ψάχναμε ενυδρείο για τα παιδιά τον είχα ζαλίσει με τρελές ιδέες ^^Γι αυτό λέει ο,τι όλο κάτι θέλω να κάνω ^^
Φυσικά με τα χρυσόψαρα εγκατέλειψα τα νούφαρα.Αλλά τώρα που πιάνει η άνοιξη μου ξύπνησε πάλι η όρεξη. Από σαλιγκαράκια έχω πολύ καλή παραγωγή (έχω χαρίσει κιόλας) γιατί το 36λιτρο το φύτεψα,άφησα και τα σαλιγκαράκια να οργιάσουν,έβαλα και μερικές γαριδούλες οπότε έχω από κεί ικανοποιητική παραγωγή. Τον ευκάλυπτο θέλει να το ψάξω λίγο γιατί παίζει να είναι τοξικός για τα κουνέλια..και προέχει η ασφάλεια του "συγκάτοικου".Αλλά αν είναι οκ θεώρησε ο,τι τον έχω αγοράσει ήδη ^_^ Πάντως απλά για κουτσομπολιό..στο μπαλκόνι έχω δεί απίστευτα πράγματα.Από γεράκι που γλυκοκοιτούσε τον κουνελάκο μου από τα 10 μέτρα μέχρι και αλογάκια της παναγίας που κάναν φωλιά και έβρισκα μωράκια στις γλάστρες.Έχω και ζευγάρι από σαμιαμίδια που γεννάνε και το χειμώνα έρχονται μέσα στο σπίτι.Το αστείο είναι οτι άνετα χωράει στο μπαλκόνι και ένα κοτετσάκι..και 1-2 κατσικούλες |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 22:26 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY λιμνούλα στο μπαλκόνι | gouts0unin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-06-12 16:14 |
Μπλε νούφαρο | mariand7 | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 3 | 06-06-11 07:29 |
Λιμνούλα στο μπαλκόνι | υδροχόος | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 29-09-08 09:15 |
Δεξαμενή στο μπαλκόνι... | Maverick | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 16-06-05 10:35 |