|
Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Η χλωρίδα σαν σημαντικό συστατικό ενός υγειούς υγροβιότοπου. Ενισχύει το έργο της φίλτρανσης και μετατρέπει το χώρο σε μια γωνιά ξεκούρασης του πνεύματος και των οφθαλμών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Από χώρο έχω άπειρο.Το μπαλκόνι είναι μεγαλύτερο από το σπίτι και ακόμα και με τα παρτέρια μου πάλι το μισό μπαλκόνι είναι άδειο.Αυτό που με περιορίζει είναι τα χρήματα και η χειροτεχνία ελαφρώς.πχ σκεφτόμουν πώς θα κόψω ένα βαρέλι από χοντρό πλαστικό.Κοιτάω σάιτ και αγγελίες τώρα ..ποιός να ξέρει ίσως βρώ κάτι καλό
Ευχαριστώ πάντως για όλες τις απαντήσεις.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το βαρέλι θα το γυρίσει στα πλάγια και με 2 σφήνες θα το σταθεροποιήσει. Το νούφαρο με τη γλάστρα μέσα Παράθεση:
κάτι σαν και αυτό ![]() Το κόβεις λίγο παραπάνω από τη μέση και είναι εντάξει Τώρα λίγη χειροτεχνία θα χρειαστεί, μπορείς να κολλήσεις πέτρες , μόνο μπροστά και στα πλαϊνά θα σου έλεγα να τις κολλήσεις με πολυουρεθάνη (άρα θα φοράς πλαστικά γάντια μιας χρήσεως και να βάλεις εφημερίδες ή νάιλον στο πάτωμα για να μη λερώσεις). Η σιλικόνη δεν θα πιάσει σε αυτό το πλαστικό. Μπορείς να κολλήσεις και dow ή φελιζόλ , να φτιάξεις σχήματα σαν πέτρες και μετά να περάσεις τσιμέντο από πάνω Σαν και αυτό της Αρτεμησίας ![]() εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=89788&page=4
|
|||
|
|||
![]()
Αρτεμησία εσύ τί χρησιμοποίησες σε αυτή τη φώτο? τί κουβάς είναι αυτός?
![]() Για τη διακόσμηση μου έδωσε χτές ιδέα η Αρτεμησία με ένα βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=_o1TlLwXjYc Τα τούβλα θα ταιριάζουν τρομερά με τις πήλινες γλαστρούλες που θα χρησιμοποιήσω για συντριβανάκι και φίλτρο και θα τα διαμορφώσω με τέτοιο τρόπο ώστε να δέσω κακτάκια πάνω τους με αυτή την τεχνική https://gr.pinterest.com/pin/479563060297156902/ Τουλάχιστον έτσι τα φαντάζομαι για την ώρα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Αναστασια
![]() ολο κατι θελεις να κανεις βρε παιδι μου ![]() ![]() ![]() ακουσε για τα νουφαρα τα παιδια... εγω εχω βαλει ενα στα χρυσοψαρα , το τσουρομαδανε ολο τον χρονο και Ανοιξη - καλοκαιρι , πεταει φυλλα. κουνουποψαρα μπορεις να βαλεις , αλλα καθοτι ζωοτοκα , θα γεμισεις και χωρις φιλτρο προσωπικα , δεν θα τα ειχα σε λιγα λιτρα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY λιμνούλα στο μπαλκόνι | gouts0unin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-06-12 16:14 |
Μπλε νούφαρο | mariand7 | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 3 | 06-06-11 07:29 |
Λιμνούλα στο μπαλκόνι | υδροχόος | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 29-09-08 09:15 |
Δεξαμενή στο μπαλκόνι... | Maverick | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 16-06-05 10:35 |