|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι την βαζω σε μια κάλτσα μεσα στο φιλτρο και εχω καλυψει ολη την επιφανεια στο δευτερο μερος του φιλρτου ουτως ωστε να παιρναει υποχρεωτικα το νερο απο την τυρφη πριν φτασει στο μοτερ του φιλτρου . Αρα να βάλω αλλά 90γρ στο ήδη υπάρχον νερο ετσι ?
------------------------- Ναι συμφωνω με αυτο που λες , ειναι πρωτη μου φορα που χρησιμοποιω τυρφη , απλως υποθετω οτι το να μην εχει πεσει απο το 8,2 στο 8,1 εστω μετα απο 17 ωρες δεν ειναι φυσιολογικο , υποθετω οτι 10γρ για 10-11 λιτρα ειναι ισον με 0 .. Θα βάλω μεγαλυτερη δοση μαλλον 100γρ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Νικολέτα : 23-02-16 στις 15:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εβαλα 100 γρ σε 10-11 λιτρα νερο που ειχα απο προχτες τα 10 γρ . Το ph μετα απο 12 ωρες δεν διαφοροποιηθηκε καθολου δειχνει 8,1 απο 8,2 που ηταν χτες ... τι να κανω... ? Να περιμενω 24-48 ωρες ???
|
|
||||
|
||||
![]()
Παράξενο, πολύ παράξενο
το νερό έγινε κίτρινο ;
|
|||
|
|||
![]()
Ναι Τακη το νερο εχει γινει πολυ κιτρινο , εχει και πολυ αναταραξη βεβαια η επιφανεια επειδη το φιτρολ ειναι πολυ δυναατο και μεγαλο για 10 λιτρα ! Δεν ξερω τι φταει τωρα μετρησα μολις και το ph ειναι στο 8,4 !!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως να είναι πολύ σκληρό το νερό της Θεσσαλονίκης, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να συμβαίνει.
Αν βάλεις πιο πολύ τύρφη ή το αφήσεις πιο πολύ ώρα το νερό θα γίνει καφέ. Έχεις δοκιμάσει αν το τεστ δείχνει σωστά ;
|
|||
|
|||
![]()
Ναι με το ph meter το στυλο μετραω που ειναι ακριβειας . επισης παρατηρω οτι το νερο ειναι ζεστο μαλλον γιατι το μοτερ του φιλτρου λιγο ζοριζεται λογο μικρου χωρου . Παντως και η Stella μου ειπε οτι μετα απο 48 ωρες παλι το νερο της ειχε το ιδιο ph οποτε κατι αλλο ισως φταιει σε σενα αυτη η τυρφη δουλευει ?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τυρφη | ΔημήτρηςΤ | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 23-02-16 06:34 |
τυρφη | στελιος προεδρου | Bettas | 34 | 06-09-14 01:37 |
sos τυρφη | stef_alex | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 27-04-13 14:29 |
Τυρφη | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 06-12-12 20:59 |
Τυρφη | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 16-03-09 20:15 |