|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος!
Να τα χαιρεσαι! |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά, δεν είχα άλλο ενυδρείο όμως... το πρώτο μου είναι.
Παρακάτω βάζω 2 φωτογραφίες που έβγαλα χθες το βράδυ έχοντας σβήσει τα φώτα στο ενυδρείο και με το φως από το φυτώριο να πέφτει στο βυθό. Οπτικά κάνει σα να είναι απόγευμα και να ετοιμάζεται να δύσει ο ήλιος δημιουργώντας σκιές… |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο σαν θεαμα, αλλα αφυσικη γωνια φωτος για τα ψαρια.
Μη παραξενευτεις απο τη συμπεριφορα τους, αν τα δεις να να κολυμπανε στραβα, με την "πλατη" στο φως.
|
||||
|
||||
![]()
Δύσκολο να ξεχωρίσεις το φύλο.
Τι εννοείς ; που να βάλεις τί ;
|
|||
|
|||
![]()
¶λλο είδος σαλιγκαριού από αυτά που έχει το aquavivere. Αν υπάρχουν άλλα είδη που θα μπορούσα να βάλω, να ψάξω για κατάστημα που τα έχει...
|
|
||||
|
||||
![]()
ramshorns snails , apple snails , melanoides tuberculata
|
|
||||
|
||||
![]()
απο αυτα τα 3 ειδη ποιο δεν ειναι επιφοβο να φαει το χρυσοψαρο?
|
|||
|
|||
![]()
Νωρίτερα σήμερα κόλλησα μία γυάλα για να βάλω φυτά που έχω περίσσευμα και σαλιγκάρια σε πρώτη φάση. Οι διαστάσεις είναι 47x30x30 και χρησιμοποίησα 4mm τζάμι στο πάτο-μπροστά-πίσω και 5mm στα πλαϊνά (4mm ζήτησα και εκεί αλλά δεν είχε κομμάτι να το βγάλει ο τζαμάς). Δυο ερωτήσεις πάνω σε αυτό:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Αστο μια - δυο μερες να στεγνωσει..
Η σιλικονη τωρα που ειναι ακομα υγρη , με βαμβακι και οινοπνευμα φευγει.. Αλλαζε τακτικα το κομματι απ το βαμβακι ,γιατι θα πασαλειψει το τζαμι με την σιλικονη που μαζεψε. |
|
|||
|
|||
![]()
Φοβάμαι να βάλω χέρι σήμερα που δεν έχει στεγνώσει μην τα κάνω χειρότερα. Αύριο ή τη Δευτέρα θα το προσπαθήσω με οινόπνευμα και αν δε βγει θα το δω και με διαλυτικό όπως είπε ο Τάκης.
|
![]() |
Tags |
goldfish, juwel rio 180, χρυσόψαρα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
110 λτ χρυσόψαρα | bouldoza | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 3 | 22-06-10 20:01 |
Χρυσόψαρα | garfield | Χρυσόψαρα | 42 | 18-02-10 21:18 |
Χρυσόψαρα! | nikkkolas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 31-08-08 21:19 |
Χρυσόψαρα | clean | Χρυσόψαρα | 6 | 20-09-07 16:08 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |