|
|
||||
|
||||
![]()
Τα πολλα δλδ στεφανε επιβαρυνουν το νερο με ρυπους;;
Σαν επιπλεον ιχθυοφορτοση; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα σου καθαρίζουν και τα φυτά από την άλγη και τότε τα φυτά θα καταναλώνουν περισσότερα νιτρικά
|
||||
|
||||
![]()
Κατι ακομα.
Εχω sagittaria subulata kai heteranthera zosterifolia τα οποια φουντωνουν μεν (το 2ο ειδικα), τα χαμηλα φυλα δε, σαπιζουν, τα οποια ειναι μανικι στο καθαρισμα. Κλαδευω βεβαια, θελω ομως να ρωτησω αν οντως τα σαλιγκαρια καταναλωνουν τετοια οργανικη υλη; Ειναι γεγονος δλδ οτι αν αυξηθει ο πληθυσμος τους θα απαλλαγω και απο σαπια φυλλα; (οσο φυσικα δεν εχω περισια τροφη); |
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικά δεν έχω σάπια φύλλα και στα 2 ενυδρεία , κάτι πραγματάκια με καβούκι δεν αφήνουν τίποτα
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ωραιος! Θα αναμενω την αναπτυξη τους |
|
||||
|
||||
![]()
Τα κατω φυλλα σαπιζουν (και) απο μειωμενη κυκλοφορια σε εκεινο το σημειο.
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον παρατηρησα οτι οταν ενα ramshorn γενναει αβγα μετα πεφτει τουφα για μερικες ωρες.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πεθανε; | δημητρης114 | Σαλιγκάρια | 4 | 15-11-15 03:08 |
Η Δεσποινα πεθανε | despoina guppidou | Αρχάριοι γλυκού νερού | 49 | 28-01-14 22:25 |
Πεθανε ή οχι..SOS | aNe | Σαλιγκάρια | 45 | 19-11-09 16:56 |
πεθανε | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Bettas | 12 | 21-10-09 15:53 |