|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Η αλήθεια είναι ότι, εκτός και αν είναι κάτι τραβηγμένο, δεν ξέρω να διακρίνω αν υπάρχει πρόβλημα ή όχι. Αυτό που κάνω μέχρι τώρα είναι να ταΐζω σωστά, να πραγματοποιώ προσεκτικά τις ρουτίνες του ενυδρείου και να προσπαθώ να έχω ένα ήρεμο περιβάλλον στο ενυδρείο. Από πλευράς πρόληψης δε μπορώ να πω ότι έχω κάνει κάτι. Για να βελτιώσω τη διαβίωση των ψαριών αποφάσισα να προσθέσω και να προσπαθήσω να διατηρήσω τα φυτά τα οποία βοηθούν στην ποιότητα του νερού, αλλά δίνουν και ένα περισσότερο φυσικό περιβάλλον.
Παρακάτω έχω ένα βίντεο που είχα τραβήξει όταν είχα όλα τα φυτά στο ενυδρείο. Το είχα πάρει το ίδιο χρονικό διάστημα στο οποίο είναι και η φωτογραφία με το comet. Αν μπορεί κάποιος να παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα ή να συμβουλεύσει σε κάτι σχετικά με τα ψάρια, ευπρόσδεκτο. Τα φυτά είχαν έλλειψη σε κάλιο καθώς και κάποια άλγη, έχω προσπαθήσει να αντιμετωπίσω τα προβλήματα αυτά. |
|
||||
|
||||
![]()
Στο βίντεο δεν παρατήρησα τίποτα, ίσως στη φωτο να είναι και σκιές, για αυτό σου είπα να το δεις εσύ από κοντά.
Τώρα για φυτά και χρυσόψαρα μη περιμένεις και πολλά, και αυτό γιατί στα χρυσοψαράδικα, εκτός ότι τα ψάρια είναι "χλοοκοπτικές" μηχανές και "εκσκαφείς" του βυθού με αποτέλεσμα τα φυτά να μη βρίσκουν το χρόνο να αναπτυχθούν, συνήθως δεν έχουμε και τον κατάλληλο φωτισμό που θέλουν τα φυτά, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολη η ανάπτυξη τους, και μαζί με τα παραπάνω έρχεται και η άλγη και τα αποτελειώνει.
goldfish, juwel rio 180, χρυσόψαρα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
110 λτ χρυσόψαρα | bouldoza | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 3 | 22-06-10 20:01 |
Χρυσόψαρα | garfield | Χρυσόψαρα | 42 | 18-02-10 21:18 |
Χρυσόψαρα! | nikkkolas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 31-08-08 21:19 |
Χρυσόψαρα | clean | Χρυσόψαρα | 6 | 20-09-07 16:08 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |