|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αναμένω το pm!
![]() ![]() ![]() Υπάρχει ανάγκη για ροζ λάμπα; (grolux νομίζω έτσι τις λένε), επειδή έχω χώρο στο καπάκι. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εαν χρειαζεσαι αλγες τοτε βαλε και αλλη λαμπα.
|
||||
|
||||
![]()
Κατατοπιστικότατος.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ισως να το ειπα λιγο αποτομα αλλα βλεπω να επικρατει μια αποψη (λαθος για εμενα) οτι εαν δε μεγαλωνουν τα φυτα μας φταιει το φως. Σε 60 λιτρα με 24 ΅watt χωρις co2 πολλα τα βρισκω.Θα το δεις στην πορεια.
Μιλαω απο προσωπικη πειρα. Λογικο καποιοι να εχουν αντιθετη αποψη.
|
||||
|
||||
![]() ![]() Εδώ είναι μια εικόνα με το στήσιμο! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα αλλαζα την άμμο από αισθητικής άποψης και γιατί λερώνει πολύ εύκολα θα εβαζα μαύρο χαλικάκι ψιλό.
Από εκεί και πέρα, τα φυτά θα τα ομαδοποιουσα όχι ένα κλαδί Λούντβιχια εδώ κ ένα εκεί ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Την ομαδοποίηση την σκεφτόμουν να πω την αλήθεια. ![]() Για χαλί έχετε να προτείνετε κάτι; ΥΓ Αυτός ο βυθός λερώνετε εύκολα, δεν έχω σκοπό να τον αλλάξω ακόμη (μια φορά το χρόνο τρώει ξεστήσιμο το ενυδρείο και χοντρό καθάρισμα).
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alkis13 : 22-02-16 στις 19:39 Αιτία: χαλί |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνω ένα update στο topic, μιας που έχουν περάσει κάποιοι μήνες.
Για λίπανση χρησιμοποιώ 1,25ml Seachem Flourish σε κάθε αλλαγή νερού και 1,25ml μια ημέρα πριν την αλλαγή νερού, και seachem Excel (μια εβδομάδα το χρησιμοποιώ και όντως είναι boost, 1,25mL ανα ημέρα. Φώτο Αν υπάρχει κάποια πρόταση δεκτή. Ο φωτισμός είναι μια Τ5 24w. Υπάρχει η δυνατοτητα να αλλαχτεί σε led, ώστε να έχω μικρότερη κατανάλωση;
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ απόλυτα!
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο στήσιμο | Akakios Miskos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 29-01-14 15:47 |
Νέο στήσιμο..! | jimbit22 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 08-10-13 11:54 |
Στήσιμο απ'την αρχή | geo | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 05-07-12 18:41 |
Στήσιμο βράχου | arkoujohn | Θαλάσσια Βιολογία | 9 | 05-06-09 17:06 |
στήσιμο ενυδρείου | JENI | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 14-04-08 01:43 |