|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι συγκολληση εννοουσα...
http://www.monsterfishkeepers.com/fo...uarium.356641/ Εδω αναφέρει οτι κολλαει η σιλικονη στην ρητίνη.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ενα μικρο update μιας και δεν ειχα χρονο σημερα... Μπηκαν 16 ρεγουλατοροι περιμετρικα.... 50 κιλα εκαστος αντεχει..
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις κάποιο σχεδιάγραμμα ή βαδίζεις σύμφωνα με τις γενικές διαστάσεις που έχεις θέσει; Αφού θα μπλέξεις με υφάσματα για το μέσα, έχεις σκεφτεί να δημιουργήσεις ανάγλυφη "διακόσμηση" στην πλάτη; Περιμένω με αγωνία να δω τις σκέψεις σου για το τζάμι μπροστά καθώς και σωληνώσεις - sump, αυτοματισμούς, αλλαγές νερού κτλ.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα πλανο το εχω στο μυαλο, οχι κατι εξειδικευμένο. Παντως το μονο που προσπαθω ειναι να μην ξεφυγω στα λιτρα λογο διαμέρισματος... Με υφασματα δεν εχω ξανα ασχοληθει οποτε η πλατη μαλλον θα ειναι απλη, εκτος και αν εχω ορεξη να παιξω με dow, στο τελος ομως.. Απο αυτοματισμους προς το παρον υπαρχει μια αυτοματη αναπληρωση diy απο εμενα, οι αλλαγες σκεφτομαι να γινονται κατευθείαν απο την οσμωση μεσω της αυτοματης αναπληρωσης(σαν πλανο υπαρχει αυτο λεπτομέριες θα τιε δω οταν ερθει η ωρα). Το σαμπ απλο το σκεφτομαι σαν σχεδιο και απο υπερχείλιση σκεφτομαι να ακολουθησω την μεθοδο herbie γιατι λενε οτι ειναι εξαιρετικα αθορυβη..
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα,
καλη αρχη και καλη συνεχεια. Απο την στιγμη που μεσα θα ειναι μονο για μονωση δεν χρειαζεται να πας σε τοσο ακριβη ρυτινη, καντο με πολυεστερα που θα ειναι πολυ πιο οικονομικο και μετα περνας ενα χρωμα που ειναι μη τοξικο (λογικα το ιδιο θα πρεπει να κανεις και με την αλλη ρυτινη) και θα ειναι μια χαρα |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω. Το ειχα σκεφτει και αυτο με το πολυεστερα απλα στο αρθρο που εχω βαλει πιο πανω αναφέρει ότι η εποξικη δεν ειναι τοξικη και δεν χρειαζεται περαιτέρω βαψιματα, επισης και το αρθρο και ο ανδρεου αναφέρουν οτι ειναι πιο ανθεκτικη σε στρεβλωσεις και χτυπηματα σε σχεση με τον πολυεστερα (πραγμα που σε ενα ενυδρειο ξυλινο ειναι πολυ σημαντικο) και κατα την εφαρμογη δεν εχει τοση μυρωδια οσο ο πολυεστερας. Βεβαια ολα αυτα ειναι θεωρητικα πιο πολλα θα μαθω οταν ερθει η ωρα. Αν καποιος γνωριζει κατι παραπανω με αυτα τα υλικα ας με ενημερωσει!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου... | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 424 | 07-08-15 06:18 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου 2,5 μετρων | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 225 | 22-06-14 15:51 |
Κατασκευη Ξυλινου ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 21-04-12 21:00 |
κατασκευη νεου ενυδρείο 650 λιτρων | sllo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 04-02-09 11:14 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |