|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ πάντως βαρεθηκα να περιμένω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε μπόλι
![]() Πόσα ψάρια και τι είδος έχεις σκοπό να βάλεις ;
|
||||
|
||||
![]()
1 χαρέμι γκαμπί και αυτά που έχω στο μικρό προς το παρών, μπολι που μπορώ να βρω;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω πιστεύω πως και αύριο ακόμα , με τόσα νιτρικά που βλέπω, κάνεις 90%+ αλλαγή νερού, και βάζεις αμέσως ψάρια, 1 χαρέμι γκαπυ, όχι παραπάνω, ΑΝΕΤΑ τα βάζεις
----------------------------------------- πες μου πιο φίλτρο έχεις
|
||||
|
||||
![]()
αρκεί να του βάλω και αυτά που έχω τώρα,οπότε αύριο κάνω 90% αλλαγή και βάζω τα ψαράκια που έχω τώρα, φίλτρο έχω αυτό
http://www.aquario.gr/filtra/esoteri...arine-700.html |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά, το φίλτρο δεν είναι και ότι καλύτερο, σε θέμα όγκου βιολογικού υλικού εννοώ για 120αρι ενυδρείο, πιστεύω πως τις τιμές που έβλεπα στις μετρήσεις , με ένα εξωτερικό θα έχεις 0 αμμωνία και νιτρώδη, κάποια στιγμή θα πρέπει να πας σε εξωτερικό, το φίλτρο μπορεί να έχει ροή αλλά βιολογία πολύ λίγη
|
||||
|
||||
![]()
+φωνω, δεν κανει αυτο το φιλτρακι για τοσα λιτρα..
Εκτος αν μεινεις μονο με ενα χαρεμι. Αλλα ετσι οπως γεννανε τα γκαπυ, θα γινουν δεκαδες συντομα |
|
||||
|
||||
![]()
το έχω γεμίσει με ελαφρόπετρα, αργότερα θα κοιτάξω να πάρω κάποιο καλύτερο ή να βάλω και δεύτερο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πόσα shubunkin σε 120lit.;;; | ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ | Χρυσόψαρα | 3 | 30-01-08 13:41 |