|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο που σου εδειξε ο Κλεοβουλος
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγινε. Παω ευχαριστω πολυ. ☺
------------------------- Ωραια η θεραπεια ξεκινισε παιδια. Μια διαφορα δουλευε ενας κτηνιατρος εκει κ μου ειπε ειναι μυκητας κ μου εδωσε πιμαφιξ! Ολα καλα? Αλατι οπως μου ειπατε κανωνικα. Μυριζει νοσοκομειο το ενυδρειο. ☺ Ευχαριατω παιδια. Σ.σ. εχω λιγο μελαφιξ απ οτι ειδα να το ριξω κ αυτο μεσα σε περιπτωση που εχει κ βακτηρια? ------------------------- Παιδια κ κατι ακομα με διατροφη τι καν Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη antegeia7 : 21-02-16 στις 13:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλο ειναι και το pimafix, μοιαζει με μυκητα, αλλα δεν ξερω αν ειναι.. Γι αυτο προτεινα melafix, γιατι πιανει και mouth fungus ,αρα αν ειναι μυκητας ,θα εκανε δουλεια.
Συνεχισε με το pimafix, ετσι μυριζει μην αγχωνεσαι.. Αν εχεις λιγο μελαφιξ και δεν φτανει για μια βδομαδα, μην βαλεις.. Αν φτανει , κανε θεραπεια μαζι με το pimafix. Ταιζεις κανονικα |
|
|||
|
|||
![]()
Ελα φιλε μου σε ευχαριστω πολυ. Σα να καλυτερεψε το ψαρακι. Ενα κοματι το εξογκωματως εφυγε. Οχι δεν εχω αρκετο μελαφιξ οποτε τ αφηνω ως εχει. Μακαρι να γινει καλα το εχω απο μωρο το καημενο. 😢
|
|
|||
|
|||
![]()
Φωτο
|
|
||||
|
||||
![]()
Φαινεται να μειωθηκε.
Καλα παμε , καλα θα γινει μην αγχωνεσαι ![]() Μην σταματησεις την θεραπεια πριν τελειωσει η εβδομαδα. Αλατι εβαλες; Το αλατι το βαζεις μια φορα στην αρχη, οχι καθε μερα. Αλλαγη νερου θα κανεις μολις περασει η εβδομαδα |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι εβαλα. Μια κουταλια ανα 20 λιτρα
------------------------- Πιμαφιξ καθημερινα ιδια δοσολογια? Αλλαγη νερου μεσα στην βδομαδα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη antegeia7 : 21-02-16 στις 15:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ογκος η κατι αλλο;; | ScorpionGr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 05-07-14 06:44 |
ογκος φιλτρου | thanasis76 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 30-01-10 12:01 |