|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτό είναι μετα το κλαδεμα?? Δηλαδη πριν??
![]() ![]() ![]() πολύ ωραιο...αλλα βγαλε κι αλλα ...κανε μερικους ευτυχισμένους στην πιτα που θα ερθεις... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
είναι ανουμπια που δεν έχει κορμούς ακόμα αλλά μόνο φύλλα, java fern που έχει μεγάλα φύλλα σαν μαρουλόφυλλα, που τη τελευταία φορά τη τσάκισα, και μία τεράστια κρυπτοκορίνα που και αυτή την τσάκισα και γέμισα το ενυδρείο του φίλου μου του οδοντογιατρού. Αυτή τη φορά κατέβασα τα πλαϊνά φυτά γιατί στα χαμηλά είχαν χάσει τα φύλλα τους από τη σκιά που δημιουργήθηκε. Στο επόμενο κλάδεμα στα συννεφάκια θα πέσει πολύ μοίρασμα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη επί τη ευκαιρία τη java fern που μου έδωσες, μπορώ να κόψω τα φύλα της ψηλά να τα κοντύνω γιατί έχουν μεγαλώσει και κάνουν σκιές; Τι γίνεται σ αυτή την περίπτωση;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ειναι καλύτερα να μειώσεις μερικά φύλλα από τη βάση Εχουν αναβολικά αυτά τα java fern και κάνουν φύλλα σαν μαρουλόφυλλα ![]() ![]() αλλά για να μεγαλώνουν έτσι τους δίνεις και εσύ αυτό που πρέπει και αυτό που θέλουν ![]()
|
||||
|
||||
![]()
To φύλλο που θα κοπεί ξαναμεγαλώνει ή μένει έτσι να φαίνεται σαπισμένο;
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω προσέξει αν μεγαλώνουν, αλλά αυτό το καφέ ξεραμένο στο κόψιμο φαίνεται
|
||||
|
||||
![]()
Η αλήθεια είναι ότι έχω μερικά τέτοια γιατί είχα κόψει αφού έφτασαν επιφάνεια και μου έκοβαν κυκλοφορία, τι να τα κάνω τώρα αυτά; Να τα βρώ και να τα κόψω ή να τα βγάλω εντελώς απ τη βάση τους; Αντε να βάλω χέρι εκεί μέσα που έχουν μπει στη ρίζα κι είναι απ την πίσω πλευρά του ενυδρείου!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοινωνικό φυτεμένο | goku1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 17-01-17 19:41 |
Κοινωνικό φυτεμένο 450 lt | Misirlis Aquarium | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 70 | 20-05-14 08:32 |
120 λτ Κοινωνικό Φυτεμένο | VITO | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-04-12 18:02 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |