|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
no3 γύρω στο 10 το νερό βρύσης σχεδόν όπου και να μέτρησα.
εδώ τα εμφιαλωμένα έχουν 5-10 ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δλδ δεν ειναι λογικο μετα απο 5-7 ημερες να παει στο 20-25;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Και τα πινεις αυτα τα νερα?
|
|||
|
|||
![]()
Οποτε εγω τι κανω για να κατεβουν τα νιτρικα;;; να βαλω φυτα φουλ;;;καπου διαβασα οτι απο αυτα τρεφοντε και με την λογικη μου θα πεσουν
------------------------- Σκεφτομαι να βγαλο τον κορμο απο μεσα γιατι δε βλεπω να βυθυζετε ....οποτε μου μπικε η ιδεα η για πετρα λαβα η που θα βρω ριζα φτινη Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tzkostas : 21-02-16 στις 23:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Υπομονη,που θα παει θα καθισει.
|
||||
|
||||
![]()
......διαβαζοντας .....ειδα πως υπαρχουν φυτα οξυγονωσης οπου θα εχεις μεγαλυτερηπαροχη οξυγονου αρα και σωστοτερη λειτουργια βιολογικου σε συνδιασμο με χαμηλο πλυθησμο -σωστες ποσοτητες συχνα ταισματα ουτωςωστε να μην μενουν εστω καιαυτα τα λιγα υπολλειματα τροφης μεσα στοενυδρειο ...(ισως προσθεσεις δυο τρια (οχι παραπανω γιατι ηδηεχεις οριακο ph)apple snails εαν ακομη παραμενουν υπολλειματα )-ενα δυο φυτα με πλουσιο ριζικο συστημα οπου θααποροφουν αρκετα NO3......και ισως να λυθει τοπροβλημα
![]() Τελος συχνες μετρησεις με υγρα τεστ θα σε βοηθησουν να εχεις τον ελεγχο Ολα ταπαραπανω εντελως θεωρητικα απι αυτα που διαβαζω εδω ...δεν εχω ενυδρειο ![]() Και βγαλε τον κορμο......βαλε ενα κερατοφυλλο να επιπλεει ισως .. ![]() καθως και το πηλινο βαζακι μιας και δεν εχει ροη νερου εκει .... Σκεψου και για εξωτερικο φιλτρο ισως sump αν θες πιο πολλα ψαρακια ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σκεφτομαι να προσθεσω ενα κοπαδακι corydoras adolfoi Που μπορω να τα προμηθευτω;
|
|
||||
|
||||
![]()
βρύσης δε πίνω έχει 10 n03 τουλάχιστον και γενικά απο φοιτητής δεν έπινα .
κορπή μου αρέσει και πινω χρόνια με 5 nο3. προσφατα το άλλαξα σε ζαγόρι. σκέφτομαι να βάλω οικιακό φίλτρο όσμωσης αλλά είμαι ακόμα στο ψάξιμο εάν είναι καλό. σορρυ για το off topic ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη globalzero : 23-02-16 στις 02:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εγινε η αρχη !! | nxr26 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 49 | 12-01-13 19:23 |
τι εγινε??? | Gladiator | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 28-11-12 23:54 |
Τι εγινε ? | jimmy19111977 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 03-09-08 10:09 |