|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αυστραλίας - Νέας Γουινέας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα 20 αθερινοπουλα με 15 praecox ειναι μια χαρα.
Απο αποψη συμβατοτητας οι τετερντινες θα ηταν μια χαρα,δεν θα ενοχλούσαν κανεναν και δεν θα την ενοχλούσε κανεις. Απλα ειναι αργο ψαρι και δεν μπορει να ανταγωνιστει τα αλλα στην τροφη. Αυτο μπορουμε να το λυσουμε ομως. Αν σου αρεσει καντο.
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου και πολύ καλή επιλογή η Αυστραλία.Έχω μια ένσταση όμως,όσον αφορά τις preacox.Παρότι είναι πανέμορφα ψάρια,έχουν ενα θέμα....
Πεθαίνουν χωρίς λόγο...Ειλικρινά.Όσες φορές είχα,ποτέ δεν μπόρεσα να κρατήσω όλο τον πληθυσμό και δυστυχώς δεν ήμουν μόνο εγώ.Όσο και να το έψαξα,όσο και να έσπασα το κεφάλι μου,άκρη δεν βρηκα.Το μόνο που βρηκα ήταν και άλλες αναφορές,ίδιες με την δική μου.Ότι άλλη μελανοταινια έβαλα,είχα και αναπαραγωγες....και είχα και σπάνιες.....
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφιές ομορφιές !!!
![]() Γιάννη έχεις δίκιο σε αυτό που λες αλλά πιστεύω πλέον ότι είναι θέμα προμηθευτών. |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω για τα καλα λογια, αυξησα τον αριθμο των iriatherina
![]() γιαννη τι μελανοταινιες μπορω να βαλω για να δω αναπαραγωγη ; |
|
||||
|
||||
![]()
Και οι praecox μια χαρά αναπαράγονται όπως όλες οι μελανοταινίες ,μόνο όμως σε ξεχωριστό ενυδρείο-γενήστρα.
Όλα τα είδη από Αυστραλία είναι κανίβαλα με τον γόνο. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οι preacox θέλουν και λίγο πιο χαμηλό ph,γύρω στο 6,5 από οτι οι υπόλοιπες...Μπορείς να βάλεις ότι μελανοταινια θέλεις(melanotaenia για την ακρίβεια).Εγω αν δεν είχα στήσει reef και ήμουν ακόμη στο γλυκό,θα έβαζα parva..Έρωτας!!!
|
|||
|
|||
![]()
εχω 26 ιριαθερινες πιστευεις αν εβαζα και κοπαδακι parva θα ηταν υπερβολικος ο πληθυσμος ;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Parva και τα μυαλά στα κάγκελα ![]() @Δημητρης και εγώ πιστεύω ότι λέει και ο Γιάννης πολύ σωστά αν το σηκώνει η φίλτρανσή σου. @Γιάννης εκτροφείς εννοούσα δε το έγραψα σωστά συμφωνούμε απόλυτα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Lake Victoria | imichal | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 0 | 14-04-13 12:55 |
Google underwater view, Heron Island , Australia. | sarpijk | Παραλία - Beach Bar | 1 | 11-04-13 02:36 |
Mountain lake | george | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 22 | 30-09-09 16:52 |
lake victoria | Hary | Malawi | 12 | 23-09-08 09:59 |