|
|
||||
|
||||
![]()
Μπά, σιέστα κάνει μάλλον, αλλιώς δεν θα έβλεπες το εσωτερικό του. Οταν πεθαίνει αλλάζει αμέσως χρώμα, το κόκκινο χρώμα οφείλεται στο σώμα του και όχι στο κέλυφος του σαλιγκαριού, εγώ πιστεύω πως είναι καλά, τα πεθαμένα ασπρίζουν σχεδόν αμέσως, άσε που θα πέσουν επάνω του τα υπόλοιπα να το φάνε
|
||||
|
||||
![]()
και βλεπω που λετε μια κεραια να αιωρείται και να την πηγαίνει η ροή του νερού περα δώθε. λέω ψόφησε το καημένο.
το πιάνω με την τσιμπίδα τσούπ! μπαίνει μέσα στο καβούκι του. τον άφησα στον βυθό και την κοπάνησε..... κοίτα να δεις πλάκα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι την πάτησε η γυναίκα μου όταν έλειπα ταξίδι με το πρώτο ramshorn που είχα πριν πάρω το συνεργείο καθαρισμού του Τάκη. Το είδε λέει στην επιφάνεια ανάποδα και νόμιζε ότι ψόφησε και το έβγαλε και το πέταξε το καημένο. Δυστυχώς δεν με πήρε τηλέφωνο πρώτα να με ρωτήσει, τώρα που τα βλέπει αυτά του Τάκη να κάθονται που και που ανάποδα και να τρώνε πρωτεινικό φιλμ κατάλαβε το λάθος της και στεναχωρήθηκε βέβαια αλλά τι να γίνει, γίνονται κι αυτά!
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πεθανε; | δημητρης114 | Σαλιγκάρια | 4 | 15-11-15 03:08 |
Η Δεσποινα πεθανε | despoina guppidou | Αρχάριοι γλυκού νερού | 49 | 28-01-14 22:25 |
Πεθανε ή οχι..SOS | aNe | Σαλιγκάρια | 45 | 19-11-09 16:56 |
πεθανε | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Bettas | 12 | 21-10-09 15:53 |