|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ε κάνε μας τότε μια αναλυτική παρουσίαση.... Αφού μας βλέπεις οτι ταλαιπωρούμαστε με σκέψεις και ιδέες, για κάτι (σχεδόν) άγνωστο μέχρι τώρα.....
Πάντως καλύτερα να έβαζες μπακαλιαράκια. Σε μια δύσκολη στιγμή είναι πιο νόστιμα. ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
¶σχετο αλλά... χθεσινή ημερομηνία θαλάσσης 13.6 C - για να έχουμε μία αίσθηση της προσαρμοστικότητας των μεσογειακών ψαριών.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίος ο Θεόφιλος…….
![]() Και είχα πάει στο χωριό μου και ξέχασα να πάρω τα κόλπα (θερμόμετρο, πεχάμετρο, κλπ) για να κάνω καμιά μέτρηση. Αλήθεια Θεόφιλε σε τι βάθος μέτρησες?
|
|||
|
|||
![]()
Μέχρι -20μ. Δυστυχώς ήτανε και μία τράτα εκεί και οι "φίλοι" μας ήταν εξαφανισμένοι. Τουλάχιστον βραχήκαμε.
Θα είχε ενδιαφέρον σε ένα μεσογειακό ενυδρείο να ακολουθείς τις θερμοκρασιακές διακυμάνσεις της θάλασσας σε πραγματικό χρόνο (περίπου...) Θ. |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι όντως αλλά δυστυχώς σχεδόν αδύνατο. Εκτός και αν τα «χώσεις» γερά….
Όντως έχεις δίκιο σχετικά με την προσαρμοστικότητα των μεσογειακών ψαριών. Εκτός από την θερμοκρασία, παίζει και η αλατότητα. Πού? Στις βλυχάδες! Για όσους δεν ξέρουν είναι πηγές που «εκβάλουν» μέσα στην θάλασσα. Εκεί το νερό γίνεται υφάλμυρο. Έχω δει από μεγάλους ροφούς να ζουν εκεί γύρω ως και αθερίνα….. Γενικά νομίζω ότι είναι καλό να αναφέρουμε εδώ διάφορες πληροφορίες, σχετικά με το Μεσογειακό πληθυσμό, από εμπειρίες μας, έτσι ώστε να καταλάβουμε τις συνθήκες που πρέπει να έχουμε για να διατηρήσουμε ένα Μεσογειακό ενυδρείο…..
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά, επειδή με ενδιαφέρει, έχουμε καμιά εξέλιξη στο θέμα του μεσογειακού?
Έκανε κανείς κάτι για να μας δώσει πληροφορίες; |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ μέχρι στιγμής τπτ.
Αλλά το καλοκαιράκι έρχεται οι βουτιές θα ξεκινήσουν (ακούς Θεόφιλε? Εσύ βέβαια δεν σταματάς…) οπότε οτιδήποτε αξιοσημείωτο πέσει στην αντίληψή μου, το οποίο θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε περισσότερα πράγματα γύρω από το Μεσογειακό σύστημα, θα κατατεθεί εδώ.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για αλλαγές νερού σε Μεσογειακό | 525 | Μεσογειακό | 16 | 29-03-15 13:22 |
τι εξοπλισμός για μεσογειακό? | Strahos | Μεσογειακό | 28 | 29-12-06 23:55 |
σκέψεις | drakoulis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 22-11-05 14:07 |
Μεσογειακό?? | theofilos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 24-11-04 22:16 |