|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αυστραλίας - Νέας Γουινέας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλά έπραξες η βιασύνη ποτέ δε βγάζει σε καλό.
Εγώ θα μεγάλωνα το κοπάδι και θα έβαζα η peacock goby ή empire. Αν πάλι θες να βάλεις και άλλο είδος μαζι θα πρότεινα melanotaenia praecox που γενικά δεν ασχολούνται με τίποτα περα απ τις ίδιες ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Empire Gudgeon ; τα φερνουν στην ελλαδα ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι τα είχα πάρει με την μαζική προπαραγγελία απο το petcumulus.
|
|
|||
|
|||
![]()
σημερα προσθεσα και λιγη moss στα ξυλα να δουμε πως θα παει...
τελικα τα praeox μου αρεσαν πολυ σκεφτομαι να βαλω κοπαδακι και απο αυτα. iriatherina γυρω στα 20 και praeox 15 θα μπορουσα και ενα χαρεμακι Tateurndina Ocellicauda ; |
|
||||
|
||||
![]()
Αν η φιλτρανση σου το σηκώνει πιστεύω είσαι μια χαρά,που λογικά δε θα έχεις θέμα,απλά την επόμενη φορά που θα κάνεις προσαρμογή στα καινούργια ψαράκια καλό είναι να έχεις κλειστά τα φώτα του ενυδρείου για να στρεσάρονται λιγότερο
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() γενικα νομιζω πως εχω καλη φιλτρανση να φανταστεις το 306 του εχω χαμηλωσει τη ροη γιατι εκανε πολυ ρευμα. βεβαια ολα θα τα δειξουν οι μετρησεις θα αυξησω πολυ αργα τον πληθυσμο ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες |
|
||||
|
||||
![]()
Παρακαλώ ότι απορία έχεις εδώ είμαστε.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Lake Victoria | imichal | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 0 | 14-04-13 12:55 |
Google underwater view, Heron Island , Australia. | sarpijk | Παραλία - Beach Bar | 1 | 11-04-13 02:36 |
Mountain lake | george | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 22 | 30-09-09 16:52 |
lake victoria | Hary | Malawi | 12 | 23-09-08 09:59 |