|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το δοκίμασα , δούλεψε λίγο και μετά σταμάτησε πάλι ....
![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 25-02-16 στις 23:16 |
|
||||
|
||||
![]()
δε μπορει να μη δουλευει καθολου.αστο λιγο να δουλευει με την αντλια και κουνα το μεχρι να βγει ολος ο αερας.αν εχει αερα θα τον ακουσεις την ωρα που θα το κουνας.ασε που θα βγαζει φυσαλίδες στην εξοδο του.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι καλέ μου Κώστα το άφησα με την αντλία ώρα , έβγαλε τον αέρα όλο , δούλευε , έκλεισα το βανάκι ροής να μείνει το νερό μεσα στον κάδο και έβαλα την μπρίζα άνοιξα το βανάκι δούλεψε 5 λεπτά , την μία είχε ροή μετά σταματούσε μετά έκανε θόρυβο(χουρ χουρ
![]() ΤΕΣΠΑ κάνω break και ξανα προσπαθώ ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 25-02-16 στις 23:16 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ακομα και αν δεν δουλεψει στο ιδιο επιπεδο που το εχεις δεν πρεπει να κανει χουρ χουρ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ ξανα λοιπόν
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχει αέρα, δεν εξηγείται αλλιώς.
Κάνε όπως λέει ο Κώστας. Βάλε την αντλία στο πάτωμα, έναν καθαρό κουβά με νερό επάνω στο τραπέζι, οι σωλήνες μέσα στο κουβά, βάλε την άλλη αντλία να στέλνει στο φίλτρο και το φίλτρο να δουλεύει, λογικά με αυτό τον τρόπο ο αέρας πάει πάντα ψηλά και θα φύγει από τις σωλήνες, γιατί μάλλον έχει εγκλωβιστεί μέσα στο φίλτρο
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο σε ευχαριστώ για το μπλιμπλίκι
![]() ![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 25-02-16 στις 23:17 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY λιμνούλα στο μπαλκόνι | gouts0unin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-06-12 16:14 |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Εσωτερική αιμοραγία σε γκάπι | Celda | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 02-06-06 22:10 |
BETTA IMPELLIS vs BETTA SPLENDENS | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:20 |