|
||||
|
||||
![]()
παλεύω να περάσω τις φώτογραφίες απο το κινητό στο pc αλλά το καλώδιο αρνείται να συνεργαστεί. Μήπως να αγοράσω ψηφιακή??? (ΑΣΧΕΤΟ)
Λοιπόν έχω δεξιά μπολικη sessiliflora και αριστερά μπόλικη polysperma Στο κέντρο έχω μια μεγαλούτσικη ρίζα και μπροστά της δύο cryptocorines και δύο anoubies. μπροστα από την sessiliflora υπάρχει ένα πύλινο γλαστράκι για κρυψώνα. Ελπίζω να έδωσα μια εικόνα του ενυδρείου. Για υπόστρωμα έχω ενα χοντρόκοκκο χαλίκι πολύ χοντρόκοκκο. Λέτε να έχουν πρόβλημα τα σκαλάρια που σκέφτομαι οι αρλεκίνοι και ίσως κανα γκουραμι????
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκαλάρια με platties; | galant | Ζωοτόκα | 4 | 19-01-05 14:10 |
Σκαλάρια | giannis1976 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 29-12-04 03:20 |
Σκαλάρια με κόκκινα μάτια. Τι να φταίει; | xatzargyros | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 21-12-04 21:21 |
Γεννητούρια απο Σκαλάρια | Maax | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 5 | 10-12-04 13:27 |