|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν μου περισσέψε αυτό και δεν βλέπω να δουλεύει τώρα ψάχνω μήπως έχω κάνει λάθος
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μόνο αυτό περισεψε? ?
τσακάλι είσαι. θα ειναι κάτι έξτρα λογικά οπότε πετάτο χαχαχαχαχαχ ![]() πλάκα κάνω περίμενε να σου πει κάποιος που έχει το ίδιο τι το κάνεις . άλως πετατο ![]() ![]() ![]() καλόγεμιστο και γρηγορογεμιστο να είναι ![]() τα παιδιά έχουν ετοιμάσει βαλίτσες και περιμένουν στην έξω πόρτα την μαμά τους ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτο που σου περισσεύει ειναι εργαλειο για να βγαζεις το impeller...αρα δεν σου περισεψε..για να σιγουρευτεις οτι δεν φταιει ο αερας που δεν ξεκιναει δοκιμασε με μια αντλια στην εισοδο του νερου να το βοηθησεις να κανει εκκινηση.αν δεν εχεις αντλια προχειρη δοκιμασε με μαλακες κινησεις να τρομπαρεις απο τη βαλβιδα εκκίνησης χωρις να το εχεις στο ρευμα και ακου αν γεμιζει.αν οχι βαλε ενα κουβα νερο πιο ψηλα απο το φιλτρο και δουλεψε το μεχρι να αδειασει απο αερα,μετα κλεισε τη βανα και βαλτο στη λιμνη να δουμε.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
δες κι αυτο https://www.youtube.com/watch?v=-wXdPOSNU2s.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα είσαι άρχοντας μιλάμε
![]() ![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 25-02-16 στις 23:15 |
|
||||
|
||||
![]()
το δοκιμασες οταν βγηκε ο αερας να δεις τη ροη βγαζει?χωρις την αντλια φυσικα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το δοκίμασα , δούλεψε λίγο και μετά σταμάτησε πάλι ....
![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 25-02-16 στις 23:16 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY λιμνούλα στο μπαλκόνι | gouts0unin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-06-12 16:14 |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Εσωτερική αιμοραγία σε γκάπι | Celda | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 02-06-06 22:10 |
BETTA IMPELLIS vs BETTA SPLENDENS | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:20 |