|
|
|||
|
|||
![]()
Τι λιγο... αυτος ο μοχλος ειναι εντελως της πλακας, μπορει ανετα να σπασει και με το 1ο ανοιγμα... Παντα το προσεχα και τον επιανα απο μεσα για να τον σηκωσω ή να τον κατεβασω.
Λες να το αλλαξω ε; Οκ κι εγω αυτο σκεφτομαι, δεν μπορω να κανω και τπτ αλλο, ελπιζω μονο να μην εχει σπασει τπτ στο καπακι, εκει που μπαινει και ασφαλιζει... Θα προτιμησω μαλλον, πρωτα να παρω ολοκληρο το stop valve, γιατι αν κανω 'πειραματα' μονος μου και μου μεινει στο χερι, μετα θα τρεχω και θα χει πλακα να μην υπαρχει διαθεσιμο... Απο συντηρηση στο συγκεκριμενο φιλτρο; Χρειαζεται κατι να καθαριζω ή να αλλαζω; Γιατι στις οδηγιες χρησης γραφει διαφορα... (θα καθαριζω και τους σωληνες οκ...) |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω προσεκτικος ειμαι, αλλα ειναι πολυ ευαισθητο. Καλυτερα να παρεις ενα καινουργιο και κρατα αυτο που εχεις για ωρα αναγκης.
Τους σωληνες καλο ειναι να τους καθαριζεις ανα καποια διαστηματα. Το κακο ειναι οτι δεν ειναι διαφανεις και δε φαινεται τι μαζευουν μεσα. Το οτι ειναι σπιραλ, επισης, βοηθαει στο να μαζευουν περισσοτερη βρωμια. Μολις τους ανοιξεις, θα καταλαβεις ![]() Τελος, βαζελινη (την κλασικη καθαρη χωρις προσθετα) στη φλαντζα με καθε συντηρηση, θα βοηθησει στη μακροζωϊα της και τη στεγανοτητα του φιλτρου.
|
||||
|
||||
![]()
Να καθαρίζεις και τον μαγνήτη στην κεφαλή, την προπέλα και την υποδοχή με μια οδοντόβουρτσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλλαξε το να εισαι σιγουρος..
Και βαζελινη στη φλατζα καπου καπου, να μην σκληρυνει.. Οπως σου ειπε κι ο Θοδωρης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsala : 18-02-16 στις 23:17 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Fluval 103 Προβλημα! | takaros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 09-10-14 20:33 |
προβλημα με fluval fx5??? | poet | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 28 | 05-11-12 22:19 |
FLUVAL 205 ΠΡΟΒΛΗΜΑ | andris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 06-05-12 19:05 |
προβλημα με fluval 305 | simos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 13-09-10 20:13 |
Fluval fx5 προβλημα? | ραφαηλ10 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 05-08-10 19:14 |