|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σαββατο 20 Φεβρουαριου
01.Γιώργος Κ(+ 1 ισως +3) 02.Sakis Papadopoulos 99% 03.panos-alex/polis αν βρίσκομαι ακομη Αθηνα θα ενημερωσω εγκαιρα 04.takis_gt 99,9% 05.voas 99,99% 06.Skydiver αν δεν δουλεύω 07.platy Μέσα (εκτος απροόπτου) 08.no_name θα γνωρίζω τελευταία στιγμή 09.redman θα ενημερωσω πιο κοντα 10.ChocolatePuma(το 10 το καλό, λέω να είμαι εκεί!) 11.Tanganyiκας 12. Maverick 13.Varadero (Moradin το 13 δικό μου ) οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½ 14. Moradin πιθανότατα (ας πάρει άλλος το 13)[/QUOTE] 15.Ελισσαιος (+ 1) 16.tyrinthos 100%(γιατι απειλητε η ζωη μου αμα δεν ερθω)[/QUOTE] 17.tsoui (Aν μου δωσει αδεια ο μπεμπης μου ) 18.giorgosg 19.cohiba(maybe +1) 20.Κλέανδρος ( εκτός απροόπτου είμαι κι εγώ μέσα ) |
|
||||
|
||||
![]()
δεν μπορω να σας πω σιγουρα, αλλα η αληθεια ειναι οτι το θελω πολυ!!!!
Το κανατε και σαββατο.... γγγρρρρρρρ βλεπουμε....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω αν μπορω να το κανονησω σε λιγες μερες... θα προσπαθησω παντος σε καποια πιττα φετος να ανεβω...!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(χειροποίητη, ενυδρειόφιλη, ανεξάρτητη από μαγαζιά/εταιρείες/διαφημίσεις και φιλική στον χρήστη καταναλωτή) ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα δουμε....
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς να χαλάσω το θέμα - αν κάποιος έχει φραγάκια για θαλασσινό, δεκτά!
![]() Εγώ - στα πλαίσια ξεκαθαρίσματος της αποθήκης - θα φέρω μερικά πραγματα αφού ετσι κι αλλιως κάθονται και σκονίζονται ![]() Χαλασμένες τροφές, ληγμένα τεστ, άρρωστα ασπόνδυλα, τέτοια πραγματα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ολοι οι καλοι θα μαζευτειτε ε? αμαν ολο και κατι γινεται και δεν μπορω να σας δω απο κοντα στις συναντησεις. εδω παλι που θα γινει η πιτα θα ειμαι στο εξωτερικο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σαββατο 20 Φεβρουαριου
01.Γιώργος Κ(+ 1 ισως +3) 02.Sakis Papadopoulos 99% 03.panos-alex/polis αν βρίσκομαι ακομη Αθηνα θα ενημερωσω εγκαιρα 04.takis_gt 99,9% 05.voas 99,99% 06.Skydiver αν δεν δουλεύω 07.platy Μέσα (εκτος απροόπτου) 08.no_name θα γνωρίζω τελευταία στιγμή 09.redman θα ενημερωσω πιο κοντα 10.ChocolatePuma(το 10 το καλό, λέω να είμαι εκεί!) 11.Tanganyiκας 12. Maverick 13.Varadero (Moradin το 13 δικό μου ) οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½ 14. Moradin πιθανότατα (ας πάρει άλλος το 13)[/QUOTE] 15.Ελισσαιος (+ 1) 16.tyrinthos 100%(γιατι απειλητε η ζωη μου αμα δεν ερθω)[/QUOTE] 17.tsoui (Aν μου δωσει αδεια ο μπεμπης μου ) 18.giorgosg 19.cohiba(maybe +1) 20.Κλέανδρος ( εκτός απροόπτου είμαι κι εγώ μέσα ) 21.Apollwnas ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα το παλεψω...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Bump!
Επίσης ώρα δεν είπαμε, ισχύει το κλασικό 17:00 ή να το κάνουμε πιο αργά; Ο ζαχαροπλάστης τι λέει; |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ θα το παλέψω...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι στις 17:00 λεω οτι ειναι καλα .... Σημερα μαλλον θα οριστικοποιησω και το που ακριβως χεχε
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα είμαι εκεί τελικά...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
16.tyrinthos 100%(γιατι απειλητε η ζωη μου αμα δεν ερθω)[/QUOTE] 17.tsoui (Aν μου δωσει αδεια ο μπεμπης μου ) 18.giorgosg 19.cohiba(maybe +1) 20.Κλέανδρος ( εκτός απροόπτου είμαι κι εγώ μέσα ) 21.Apollwnas 22. Madias N.( για να έχουμε καλή ενυδρειακή και όχι μόνο χρονιά ) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας, θα ήθελα να έρθω και εγώ (1η φορά) στην συνάντηση σας.
Αρκεί βέβαια να μάθουμε το που και τι ώρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Σάββατο 20 Φεβρουαρίου (αναμένουμε ώρα και χώρο)
01.Γιώργος Κ(+ 1 ισως +3) 02.Sakis Papadopoulos 99% 03.panos-alex/polis (ίσως +1) 04.takis_gt 99,9% 05.voas 99,99% 06.Skydiver αν δεν δουλεύω 07.platy Μέσα (εκτος απροόπτου) 08.no_name 09.redman θα ενημερωσω πιο κοντα 10.ChocolatePuma(το 10 το καλό, λέω να είμαι εκεί!) 11.Tanganyiκας 12. Maverick 13.Varadero (Moradin το 13 δικό μου ) 14. Moradin πιθανότατα (ας πάρει άλλος το 13) 15.Ελισσαιος (+ 1) 16.tyrinthos 100%(γιατι απειλητε η ζωη μου αμα δεν ερθω) 17.tsoui (Aν μου δωσει αδεια ο μπεμπης μου ) 18.giorgosg 19.cohiba(maybe +1) 20.Κλέανδρος ( εκτός απροόπτου είμαι κι εγώ μέσα ) 21.Apollwnas 22.dimis1978 23.Madias N. 24.Λάμπρος.Τ
|
||||
|
||||
![]()
Στις 17:00 μαλλον στον παλιο Σταυλο που ανακαινίστηκε πια ... περιμενω τηλεφωνο επιβεβαίωσης απο τον υπευθυνο εκει και θα ποσταρω ....
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θα είμαι κι εγω (πιθανότατα +1). Παραταθηκε η μετακινηση μου στην Αθηνα!
|
||||
|
||||
![]()
Ok ... Εκλεισε ... Στον παλιο Σταυλο τωρα πια λεγεται The Sowl ωρα 17:00 στον χωρο που βρισκεται αριστερα οταν μπαινουμε!!!
Ηρακλειδων 10, Θησειο
|
||||
|
||||
![]()
Οκ λοιπόν. ..
|
||||
|
||||
![]()
guys, για βόρεια Ελλάδα καμία πιτα θα παίξει φέτος?
|
||||
|
||||
![]()
αντε Τασο...μιλα με τον Κλεο και οργανωστε το....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λες να το κανονίσουμε? χεχε γιατί οχι! μακάρι!!
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ άκυρο λόγο δουλειάς!!!!
![]() Ήθελα πολύ να μην χάσω την πίτα του Γιώργου......... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!!! Αν είστε καλά παιδιά....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πλακα με κανεις τωρα?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπόσχομαι....αλλά θα προσπαθήσω ...κύριε Dimi
|
||||
|
||||
![]()
Να υποσχεθητε κυριε μου και φερεται μαζι σας και τον rottbea.
![]() Μας εχετε λειψει! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ GAB 2015 | Γιώργος Κ | Greek Aquarist's Boards | 106 | 02-03-15 21:13 |
ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ GAB 2014! | Γιώργος Κ | Greek Aquarist's Boards | 164 | 04-02-14 13:15 |
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ GAB 2013 | Dimis | Greek Aquarist's Boards | 134 | 24-03-13 22:31 |
Συζήτηση για την Κοπη Πιτας GAB 2013 | vaspiou | Greek Aquarist's Boards | 273 | 27-01-13 17:13 |
Κοπη Πιτας 2012 | tsilojohn | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 107 | 04-04-12 00:56 |