|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλά ήθελα να κάνω οικονομία χώρου, ίσως και θορύβου. Σε περίπτωση βλάβης θα έχω και το εξωτερικο φίλτρο (eco pro 300) . Μόλις το κατασκευάσω θα δω τι χωράει και ανάλογα θα βάλω. Τα σφουγγάρια να τα πλένω κάθε βδομάδα δεν έχω πρόβλημα αφού θα βγαίνουν για πλάκα εάν κάνω κάτι σαν καλαθάκι Juwel. |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίο θέμα (δουλεια)Τάκη ευχαριστώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Από θόρυβο δεν έχεις πρόβλημα με τις SICCE
Το καλό με αυτά τα φίλτρα είναι ότι μπορείς πολύ εύκολα να τα καθαρίζεις Το ενυδρειακό βαμβάκι όμως μη το βάλεις εκεί. Και η διάταξη του βιολογικού υλικού όπως την έχεις στη 1η φωτό, όχι όπως στη 2η, να υπάρχει άνεση στη ροή του νερού Δες μια πρόταση η οριζόντια κόκκινη γραμή σημαινει πως τό χώρισμα του βιολογικού ύλικου με τον θερμαντήρα να είναι σε αυτη τη γραμμή. Το τελευταίο χώρισμα δεν το θες και θα είναι καλύτερα αυτο τον χώρ να τον δώσεις στα σφουγγάρια για να έχεις μεγαλύτερη επιφάνεια, ένας χώρος 10 Χ 10 χωράει άνετα 2 αντλίες NOVA, επομένως στο χώρο με της αντλίες δεν θες περισότερο (το μουτζούρωσα λίγο ![]() ![]() δες το δικο μου χώρο ![]() στο τελευταίο χώρο έχω βάλει 3 αντλίες,2 για το ενυδρείο και μία να στέλνει νερο στο aquaponic και στο άλλο φίλτρο που δοκιμάζω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=89043
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 17-02-16 στις 15:58 |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ πιο απλό και λειτουργικό φαίνεται το σχέδιο σου.
θα κάνω το τελευταίο διαμέρισμα αν είναι 12 εκ. και θα μεγαλώσω τα σφουγγάρια και λίγο το διαμέρισμα του θερμοστάτη αφού θα βάλω 2. έχω ένα 125 watt , θα προσθέσω και ένα 250 eheim. ευχαριστώ! ![]() τι κόλπα εχεις κάνει εκεί στο φίλτρο σου πολύ πατέντα βλέπω. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
¶λλη μία λεπτομέρεια
Εκεί που θα μπει το βιολογικό υλικό θα βάλεις σαν ραφάκι egg ray , αυτό το υλικό ![]() για να υπάρχει κενό να περνάει το νερό άνετα χωρίς να μπουκώνει και το βιολογικό υλικό για να μπορείς να το βάζεις και να το βγάζεις εύκολα σε σακουλάκια από τούλι
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ για τις προτάσεις.
Καλύτερο νομίζω και πιο απλό. 8lt siporax- ελαφροπετρα. από κάτω πόσο κενό να αφήσω για να περνάει το νερό? |
|
||||
|
||||
![]()
¶φησε 3 πόντους, αν όμως βάλεις βιολογικό υλικό μέχρι το πάτο να αφήσεις πολύ περισσότερο κενό
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εσωτερικό Sump VS εξωτερικό φίλτρο | costachri | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 31-12-14 15:22 |
Βοήθεια με sump | Dimitris_Batman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 05-12-13 18:27 |
πιο αθόρυβος τύπος φίλτρου?(sump/εσωτερικό/εξωτερικό) | mikrosaquaristas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 24-01-11 21:17 |
Βοήθεια με το Εσωτερικό Φίλτρο | pStathis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 24-10-05 09:53 |