Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Νότιος Αμερική > Δίσκοι

Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-12-05, 00:16
Το avatar του χρήστη klaz
klaz Ο χρήστης klaz δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: εις την συμπρωτευουσαν....
Προεπιλογή .......

........ασε ,ασε ...μικελε το φυσαμε και δεν κρυωνει ακομα.................
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-12-05, 10:21
Το avatar του χρήστη mikele
mikele Ο χρήστης mikele δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: thessaloniki
Προεπιλογή

εχει και ο καιρος γυρισματα....εμενα με στοιχισε 600ε αυτη η ιστορια μαζι με τα φαρμακα και χωρις καμοια βοηθεια παρα μονο esha2000 και ακου λεει... "κανε την προσευχη σου" αν ειναι δυνατον....και αυτο λαθος μου το ειπαν γιατι πρεπει να συνδυαστει μαζι με ενα ακομα προιον της ιδιας εταιρειας...τι να λεμε τωρα...εγω εψαξα και βρηκα αλλες ακρες με το ιδιο καλες τιμες και το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ σαν πελατη τοσο ακριβου χομπυ....ολα εχουν γυρισματα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-12-05, 13:52
Το avatar του χρήστη Pritanis
Pritanis Ο χρήστης Pritanis δεν είναι συνδεδεμένος
DiscusModerator

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Μικελε αρχιζω πλεον να βεβαιωνομαι -και μετα τη δικια σου ιστορια- οτι ηταν προβληματικη η παρτιδα των ψαριων γιατι εισαι ο τεταρτος που επαθε το ιδιο με μενα....... Φυσικα ομως φταιμε και εμεις που δεν τα βαλαμε καραντινα ......
Αυτο με τις ακρες που ειπες ειναι πολυ ενδιαφερον για δωσε παραπανω λεπτομερειες.....Εχουμε μαζευτει αρκετοι δισκαδες στην Σαλονικη και πρεπει σιγα σιγα να οργανωνομαστε....

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-12-05, 14:21
Banned

Προεπιλογή

.........??????..και εγω περιμενω...............??????
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-12-05, 16:49
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pritanis
Μικελε αρχιζω πλεον να βεβαιωνομαι -και μετα τη δικια σου ιστορια- οτι ηταν προβληματικη η παρτιδα των ψαριων γιατι εισαι ο τεταρτος που επαθε το ιδιο με μενα....... Φυσικα ομως φταιμε και εμεις που δεν τα βαλαμε καραντινα ......
Αυτο με τις ακρες που ειπες ειναι πολυ ενδιαφερον για δωσε παραπανω λεπτομερειες.....Εχουμε μαζευτει αρκετοι δισκαδες στην Σαλονικη και πρεπει σιγα σιγα να οργανωνομαστε....
ναι φιλαρακι φταιμε δε λεω.....αλλα δεν μπορουν ολοι να εχουν καραντινας απο αποψη χωρου χρηματων κτλ.....θα μπορουσε ομως να το κρατησει λιγες μερες (μιας που μετα εμαθα οτι τα ψαρια αυτης της παρτιδας ηταν και στη Γερμανια σε καραντινα) και να μου το εδινε μετα....τελος παντων σε καμια συναντηση θα τα πουμε απο κοντα...ετσι για να μαθαινουν μερικοι οτι δεν ημαστε λαλακες....τι να το κανω ρε παιδια αν τους αγοραζω σχετικα φτηνα και να τους πληρωνω δυο φορες....βρηκα καπου δισκακια μεσαιου μεγεθους σε πολυ καλυτερη τιμη...απο κοντα ομως γιατι δε κανει να αναφερουμε ονοματα..και αν οργανωθουμε γιατι να μη ανταλλαζουμε μεταξυ μας ψαρια????

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 08-12-05 στις 16:53
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-12-05, 16:55
Banned

Προεπιλογή

συμφωνω,και πιστευω να τα πουμε απο κοντα στην επομενη μας συναντηση,εμεις οι χαροκαμενοι........εγω εφτυσα αιμα να το επαναφερω τουλαχιστο εμφανισιακα το ψαρι....ασε που ακομη δεν αρχισε να τρωει κανονικα και ψιλοτσιμπολογαει...........υπομονη μου λενε,θα φαει.....η υπομονη εχει και ορια ομως.......
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-12-05, 17:22
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από klaz
συμφωνω,και πιστευω να τα πουμε απο κοντα στην επομενη μας συναντηση,εμεις οι χαροκαμενοι........εγω εφτυσα αιμα να το επαναφερω τουλαχιστο εμφανισιακα το ψαρι....ασε που ακομη δεν αρχισε να τρωει κανονικα και ψιλοτσιμπολογαει...........υπομονη μου λενε,θα φαει.....η υπομονη εχει και ορια ομως.......
τα ψαρια σου επανηλθαν στο χρωμα τους και σωματικα??κολυμπουν κανονικα?? ειναι κοινωνικα??
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές