|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
........ασε ,ασε ...μικελε το φυσαμε και δεν κρυωνει ακομα.................
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχει και ο καιρος γυρισματα....εμενα με στοιχισε 600ε αυτη η ιστορια μαζι με τα φαρμακα και χωρις καμοια βοηθεια παρα μονο esha2000 και ακου λεει... "κανε την προσευχη σου" αν ειναι δυνατον....και αυτο λαθος μου το ειπαν γιατι πρεπει να συνδυαστει μαζι με ενα ακομα προιον της ιδιας εταιρειας...τι να λεμε τωρα...εγω εψαξα και βρηκα αλλες ακρες με το ιδιο καλες τιμες και το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ σαν πελατη τοσο ακριβου χομπυ....ολα εχουν γυρισματα
|
|
||||
|
||||
![]()
Μικελε αρχιζω πλεον να βεβαιωνομαι -και μετα τη δικια σου ιστορια- οτι ηταν προβληματικη η παρτιδα των ψαριων γιατι εισαι ο τεταρτος που επαθε το ιδιο με μενα....... Φυσικα ομως φταιμε και εμεις που δεν τα βαλαμε καραντινα ......
Αυτο με τις ακρες που ειπες ειναι πολυ ενδιαφερον για δωσε παραπανω λεπτομερειες.....Εχουμε μαζευτει αρκετοι δισκαδες στην Σαλονικη και πρεπει σιγα σιγα να οργανωνομαστε....
|
||||
|
||||
![]()
.........??????..και εγω περιμενω...............??????
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 08-12-05 στις 16:53 |
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω,και πιστευω να τα πουμε απο κοντα στην επομενη μας συναντηση,εμεις οι χαροκαμενοι........εγω εφτυσα αιμα να το επαναφερω τουλαχιστο εμφανισιακα το ψαρι....ασε που ακομη δεν αρχισε να τρωει κανονικα και ψιλοτσιμπολογαει...........υπομονη μου λενε,θα φαει.....η υπομονη εχει και ορια ομως.......
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|