|
|
|||
|
|||
![]()
New Era Rift Lake Cichlid Pellets
New Era Tropical Pellets GBL Novo Tanganyika Flakes Στα δικα μου δινω και αλλες αλλα αυτες τις τσακιζουν,την πρωτη ειδικα!!! και αλλη μια New life SPECTRUM Cichlid Formula |
|
|||
|
|||
![]()
Εάν σε κάθε τάισμα ρίχνεις κάποιες σταγόνες από βιταμίνες vistamin ή από σκόρδο στην τροφή μπας και τα προσελκύσουν;
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε μια 3ήμερη δίαιτα και μετά ξεκίνα με τη νέα τροφή ταΐζοντας από λίγο (να μην μένει αφάγωτη τροφή) 2-3 φορές τη μέρα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Κλεόβουλε αυτό να το κανω για μία τροφή
και μετα για άλλη και μετα γ άλλη Η να το δοκιμασω μονο σε κάποια και να συνεχίσω για κύρια τροφη με αυτή |
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκίνα με μία που θα επιλέξεις σαν βασική -και πάντα να είναι βυθιζόμενη και όχι επιπλέουσα- (θα έλεγα NLS ή O.Nutricion) και τις άλλες τις δίνεις 1-2-3 φορές τη βδομάδα.
|
|
|||
|
|||
![]()
για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα θΑ ηθελα αποψεις για τροφη για τα meleagris μου και για τα caudopunctatus
Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν αρκετές ποιοτικές επιλογές από διάφορες εταιρείες για κυρίως σαρκοφάγα ψάρια.
Μια δική μου επιλογή είναι http://www.igna.gr/nls-grow-formula-75g και ζωντανά grindal. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψήνομαι για ταγκανικα .............!!! | piranhas2 | Tanganyika | 12 | 29-11-15 18:26 |
Απο φυτεμενο ταγκανικα | skamanakos | Tanganyika | 4 | 04-09-13 07:25 |
Νεο ενυδρειο ταγκανικα..... | imichal | Tanganyika | 36 | 13-02-11 21:07 |
Απόπειρα για ταγκανικα... | QS-Plan | Tanganyika | 6 | 27-12-10 21:54 |
Ταγκανικα setup | ErnieBall | Tanganyika | 1 | 14-11-09 14:02 |