|
|
||||
|
||||
![]()
βασικα δε νομιζω να τα βαζει κανεις.αφου ειναι στρωμενο το ενυδρειο σου γιατι να τα βαλεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
τοτε φαουλ...ισως αυτα μου ανεβασαν τα νιτρικα..τι να πω..
|
|
||||
|
||||
![]()
μπα δε νομιζω οτι φταινε αυτα.θεωρω πως ενα δευτερο φιλτρο θα βοηθησει στο καθαρισμα της βρωμιας ωστε να μην ξαναεχεις μειωμενη ροη.εγω στα 450 λιτρα εχω 3 φιλτρα ανω των χιλιων λιτρων το καθενα.εσυ στα 300 λιτρα δεν θες 2 φιλτρα?
|
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρειο ειναι της sun sun και εχει και φιλτρο οροφης το οποιο ειχα καταργησει αλλα μου φαινεται θα το βαλω παλι
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κυριάκο εννοώ, το νερό όταν μπαίνει στο φίλτρο που πάει πρώτα , στο μαυρο σφουγγάρι που είναι επάνω ή στο ενυδρειακό βαμβάκι που ειναι στο πάτο ;
Και μη ρίχνεις βακτήρια και μαντζούνια, τα λεφτά σου χαλάς, μόνο αντιχλώριο, και αυτό αν δεν κάνεις φυσική αποχλωριώση σε βαρέλι προετοιμασίας με αεραντλία ή με φίλτρο άνθρακα
|
|||
|
|||
![]()
τακη νομιζω πρωτα περναει απο το μαυρο που ειναι πανω πανω..θα δω και το κουτι που εχει και σχεδιαγραμμα για την ροη του νερου...το φιλτρο οροφης μπηκε ηδη σε λειτουργια με 2 κυκλοφοριτες συνολικα 1500λ/ω εχω και το εξωτερικο στα 1400.. νομιζω θα ειμαι καλα τι λετε?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS Moνομάχος με ΤΕΡΑΣΤΙΑ κοιλιά | OlgaM | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 25 | 09-10-11 10:31 |
Τεραστια διαφορα στην αναπτυξη | delta66 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 26-10-10 11:32 |
ανοδος ΝΟ3 | Mary-z | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 29 | 28-10-08 21:41 |
ανοδος θερμοκρασιας | johnkalaigis32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 15-06-08 18:24 |